2021 julekalender får 8/10 i KK test-
Ventelisten for 2022 er åpen!

“Flere fullsize-produkter, fin variasjon i produktene”, skriver nettavisen om årets skjønnhetskalender fra Linda Johansen.  

“Ypperlig om du har lyst på en skikkelig introduksjon til merket, ettersom du får prøvd så mye forskjellig” og “uten tvil en kalender du vil like”, mener testerne.  

Linda setter alltid sammen kalender bestående av produkter hun selv ønsker seg i tiden før jul. Resultatet i tidligere tester og de fantastiske tilbakemeldingene fra våre kunder gjør oss stolte og glade! Kalenderene, som er et must for alle skjønnhetsentusiaster, fylles med deilige hudpleie- og velværeprodukter som sikrer deg velfortjente drypp av glede og skjønnhet i den hektiske adventstiden.  

UNN DEG EN
LUKSURIØS ADVENTSTID

For Linda handler julehøytiden om å ta seg tid til det hun sjelden rekker i hverdagen. Med sin luksuriøse julekalender, proppfull av favoritter, nyheter, og “limited editions” ønsker hun å invitere alle kvinner til en adventstid fylt med små luksusgaver, og en mulighet til å sette ekstra pris på seg selv.

Skjønnhetskalender
Julekalender

EKSKLUSIVE OVERRASKELSER!

Hver luke i Lindas kalender inviterer deg inn i et skjønnhetsunivers, og gir deg en liten opplevelse av luksus. Skjem bort kropp og sinn med luksuriøse gaver, håndplukket av Linda – hver dag frem mot jul. Skjem deg bort med Lindas favoritt: Deluxe-kalenderen, som overgår forventningene til selv det mest kresne luksusdyret – eller går for Classic-kalenderen. Begge kalenderne gir deg en luksuriøs adventstid med det lille ekstra hver dag frem mot jul.

INNPAKNINGEN

De 24 gavene er gjemt i små skuffer i et vakkert, kommodelignende skrin som egner seg perfekt for oppbevaring av smykker eller andre småting etter at adventstiden er over.

Linda har hatt fokus på at du skal bli både overrasket og imponert når du ser hva som skjuler seg inne i de små skuffene. Derfor inneholder kalenderne flere fullsize-favoritter, rykende ferske nyheter og spennende «limited editions».

 

LINDAS JULEKALENDER DELUXE

 

LINDAS JULEKALENDER CLASSIC

 

MENS DU VENTER:

Sjekk ut våre fantastiske ansiktsmasker og ansiktsbehandlinger som gjør huden din klar for enhver festsesong!