Hva er enzympeeling?

  Laster produkter

  Enzympeeling har en unik evne til å løsne og fjerne døde hudceller fra huden på en skånsom og effektiv måte. Resultatet er en sunn, frisk og glødende hudoverflate!

  Et av de viktigste stegene i en god hudpleierutine er nemlig å få huden helt ren. Både fra sminke, smuss og støv fra luften, men også fra hudens naturlige avfallsstoffer, som døde hudceller. Alt dette «grumset» bidrar til å skape en limaktig «hinne» på huden. En ren hud er viktig for å:

  • Få full effekt av hudpleieproduktene dine
  • Få en glødende hud
  • Unngå urenheter

  Hva gjør enzymer med huden?

  Huden fornyes kontinuerlig og støter daglig bort døde hudceller som er bundet til hverandre med proteinbindinger. Ved å tilsette enzymer som bryter ned disse bindingene, vil de døde cellene løsne og slippe fra huden. Du kan sammenligne dem med bittesmå sakser som klipper opp bindingene som limer dem til huden.

  Når du vasker av peelingen etter endt virketid, vil disse løsnede, døde hudcellene vaskes av med peelingen. Resultatet er en sunn, frisk og ren hudoverflate som er veldig mottakelig for virkestoffer fra hudpleieproduktene dine!

  Hvor ofte bør jeg bruke enzympeeling?

  Lindas peeler inneholder enzymer fra ananas og papaya. Disse sørger for å løsne de døde hudcellene på en skånsom måte, som også passer for sensitiv hud. Du får den myke, gode huden med sunn glød uten irritasjon og stimulering som kan trigge rosacea eller andre hudirritasjoner. I og med at enzymene er såpass skånsomme, kan du også tillate deg å bruke peelene litt oftere.

  Vår Daily Peel er en enzympeel utviklet for daglig bruk, mens Magical Peel er utviklet for ukentlig bruk. Se vår guide for å finne ut hvilken enzympeel du bør velge til din hud.

  Peel enzymer illustrasjon