Hva er «base» innen makeup?

Mange kvinner som har passert 35 år bruker mindre og mindre foundation og concealer, men faktisk er det akkurat disse produktene som utgjør den store forskjellen når det kommer til glød og friskhet i ansiktet. Du kan bruke så mye øyenskygge og leppestift du vil, er glød og fukt i kinnene fraværende blir resultatet sjeldent veldig bra.

I vår makeupserie har vi baseprodukter vi ikke kan være foruten. Dette er primere, foundation, concealere, correcting pen, og HD pudder. Disse produktene gjør at huden holder seg fin hele dagen!

PRIMER
Lock It Face Primer er vår aller beste sminke-venn. Den gjør at makeupen rett og slett klistrer seg til huden! Primer skal påføres etter serum og krem, men før alle makeup-produktene.

FOUNDATION
Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den gir lett til medium dekkevne med en naturlig fløyelsmatt finish.

CONCEALER
Vår Concealer kommer i 3 farger; Light/Medium, Medium og Light Peach. Light Peach er laget spesielt for å nøytralisere blåhet under øynene.

  Fetching products

  CorrectingPen illustrasjon

  Correcting Pen
  Dette produktet lysner og dekker de områdene som har blitt litt mørke og den tilfører litt magi til huden din. Bruk den oppunder øyebrynet, under øyet og i øyekroken.

  Superfine HD-Powder
  En voksen hud blir ofte seende eldre ut ved bruk av dekkende pudder eller pudder med talkum fordi det legger seg i linjer, og det ser tørt ut. Vårt Superfine HD (High Defenition) Pudder er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig.

   Fetching products