Sliter du med hovne øyne & blå ringer?

Mange mennesker sliter med hovne øyne. Særlig kvinner, og særlig på morgenen. Det kan være flere årsaker til dette. Noen av de vanligste er:

  • Søvnmangel/ stress/allergi
  • Væskeansamlinger pga hormonell ubalanse
  • Væskeansamlinger pga mye sukker eller salt i kosten
  • Arvelige faktorer

Det er også veldig vanlig med mørke ringer under øynene. Dette kan ha flere årsaker:

  • Tynn hud/skjøre kapillærer som lekker
  • Avfallsstoffer/pigmentering
  • Arvelige faktorer


Hva kan jeg gjøre?

Det første du må finne ut av, er om hovenheten/posene under øynene dine kommer av opphopning av vann eller fett.

Er det slik at det er verst om morgenen og bedres utover dagen? Blir det verre hvis du har spist salt mat eller drukket vin kvelden før? Varierer det rett og slett hvor ille det er?
– Da er det vann/lymfe som har hopet seg opp.

Er hevelsen/posene under øynene konstante? Er det flere i familien din som sliter med det samme?
– Da er det stor sannsynlighet for at det er fettansamlinger du har.

Sistnevnte finnes det dessverre ingen krem som kan bøte på. Det man kan gjøre er å bruke gode øyeprodukter som strammer og plumper opp huden. Det vil gjøre posene mindre fremtredende. Hvis man i tillegg har lysreflekterende ingredienser, vil huden også se glattere og jevnere ut.

Det er viktig å velge produkter som dekker akkurat ditt behov for øyepartiet. Det kan godt være at du bør bruke flere produkter hvis du både har hovne øyne, tynn hud, blåhet og rynker.

 

Peptide Pen

Et konsentrat med tre forskjellige peptider og vekstfaktor, som alle er kjent for å øke elastisiteten i huden, redusere fine linjer og booste kollagen-produksjonen for et fastere utseende. Brukes under øyekrem.

Eye Contour Cream

Er problemet ditt væskeansamlinger under øynene, vil denne hjelpe med drenering. Er det pigmentering og avfallsstoffer som gjør huden mørk vil den hjelpe huden å kvitte seg med avfallsstoffene. Merk, denne drenerer væske og minsker blåhet, ikke fett/pigment.

 Eye Radiance Cream

Huden blir tynnere og øyelokkene er ikke like stramme lengre når vi blir eldre. Denne har fokus på å styrke huden rundt øynene, redusere mørke ringer og slapp hud både over og under øyet. Ren antiage med naturlig retinol for øyepartiet, og masse fukt.

 

Hverdagstips!

Sov med en litt høyere pute, og unngå veldig salt- og sukkerholdig mat og drikke på kvelden. Salt og sukker binder væske i kroppen.

Solbriller er et must for å beskytte den sarte huden i øyeområdet fra de skadelige UV-strålene, og ikke gnukke og gni på den sarte huden.

    Fetching products