Anita 55 år

«Min sminkerutine har endret seg med alderen, og jeg bruker mer makeup nå enn da jeg var yngre. Jeg trives bedre med meg selv når jeg har sminke på, jeg føler meg freshere.»

Anita har fantastiske blå øyne som vi ønsker å fremheve. Øyenbrynene hennes er mørke og fine, men trenger å løftes litt i ytterkant for å få åpnet øyet mer.

Som mange voksne kvinner har Anita litt fyldigere hud i ytterkant av munnen, under eplekinnene. Med bruk av bronzer som skyggelegger kan vi jukse dette til å bli mindre synlig.

For å lette ansiktet har vi brukt Flawless Foundation i en farge som er et hakk lysere (05-Medium Cool) enn hennes egen hudtone. Siden Anita ikke har poser under øynene legger vi en lys concealer (01-Light/med) for å «viske ut» de få linjene. Med sort kajal på våtkanten blir looken mer intens.

Get the look

  • ØYNE: Vi har valgt fargen Riviera, en burgunder-lilla øyenskygge på hele lokket for å fremheve Anitas blå øyne. Vi legger den også under ytre vippekant nede for å ramme inn øyet. Under brynet bruker vi den lyse baseskyggen Feather og i den innerste øyekroken bruker vi shimmer-fargen Pearl for å åpne opp blikket.
  • KINN: Powder Blush 04-Parfait øverst på kinnbena gjør at den lyse huden får skinne igjennom. Under kinnbena og kjevebenet bruker vi Baked Bronzer 02-Sunglow for å trekke inn og skape kontur. Påfør bronzer i et 3-tall langs ansiktet fra hårfestet til under kinnbenet til under kjevebenet.
  • GLOW: Litt highlighter, 03-Champagne, øverst på kinnben og neserygg gir fin lysrefleksjon og Balmy Lipgloss på leppene 01-So Nude gir fin harmoni.

Produktene vi har brukt

    Fetching products