Cold Weather Cream

Ceramider – ingrediensen huden er helt avhengig av

En ingrediens som både de aller minste, de eldste og alle imellom bør ha i baderomsskapet! Ingrediensen vi snakker om er ceramider, som enkelt forklart er lipider eller oljer som både beskytter, reparerer og balanserer huden. Faktisk er det slik at huden vår er helt avhengig av ceramider. Vårt største organ består nemlig naturlig av omtrent 50 % lipider. Disse lipidene er avgjørende for hudbarrierens funksjon.

Hvorfor tilføre ekstra ceramider?

Selv om huden består av blant annet ceramider, vil den innimellom ha godt av å få tilført mer av den beskyttende og reparerende ingrediensen. Én ting er at mengden av den viktige byggesteinen gradvis reduseres, i takt med at vi blir eldre. En annen ting er at vi lever med et tøft, nordisk klima som stadig setter hudbarrieren på prøve. Dessuten er det en rekke påkjenninger og tilstander som kan svekke hudbarrieren og øke behovet for tilførsel av ceramider – både for å reparere, og for å beskytte og forebygge skader.

 

REPARER HUDEN MED CERAMIDER

En god ceramidekrem kan gjøre underverker for hud som:

  • Er overbehandlet (for eksempel etter en kraftig peel, eller bruk av syrer)
  • Er sensitiv og tørr
  • Er rød og irritert

BESKYTT OG BALANSER HUDEN MED CERAMIDER

Forebygg skader ved å bruke en krem med vidunderingrediensen:

  • På de kaldeste dagene
  • Etter en kraftig syrebehandling
ceramider

FORSEGLE MED CERAMIDER

En sterk hudbarriere er viktig for å “forsegle” og sikre at huden ikke slipper ut fukt og andre næringsstoffer. Når barrieren er styrket vil: 

  • Fukt og næring forbli i huden, og ikke fordampe 
  • Risikoen for uttørring og andre hudproblemer minsker 

Mirakelkrem for hele familien

Lindas kundekrem, Cold Weather Cream er altså mye, mye mer enn bare dét. En kuldekrem, altså. I tillegg til ceramider, inneholder kremen blant annet spansk olivenolje, sheasmør og mandelolje. Kombinasjonen av de pleiende, beskyttende og reparerende ingrediensene utgjør en krem som absolutt alle burde ha tilgjengelig hele året, og som hele familien kan bruke ved behov! 

 

    Fetching products