• Skreddersy, oppgrader og styrk
    din eksisterende rutine!

Ta hudpleierutinen til
et nytt nivå med boostere!

Det er flere gode grunner til at du bør tilføre boostere i hudpleierutinen din. Og dersom du ikke allerede har et forhold til begrepet «layer your skin», er det på tide å lære og å praktisere!

HVA ER BOOSTERE?

En booster er et veldig tyntflytende produkt, som skiller seg fra et serum ved at det:

  • Inneholder enda færre virkestoffer og ingredienser
  • Er enda mer konsentrert, nærmest som et rent konsentrat

TRENGER HUDEN
MIN BOOSTERE?

Så, hvorfor skal du la boostere få en plass i din hudpleierutine? På samme måte som at du har flere ulike krydder i skuffen på kjøkkenet, bør du ha et utvalg av gode virkestoffer og produkter som huden din i løpet av en uke, en sesong og ett år har behov for i baderomsskapet ditt.

Sørg for at huden din får alle de gode virkestoffene den har behov for, at disse trenger dypt nok ned i huden og at hudpleierutinen din til enhver tid tilpasses hudens tilstand – på den måten vil du få enda bedre utbytte av hudpleieproduktene dine.

Kunnskap er nøkkelen til suksess – også når det gjelder hudpleie! Måten Lindas produkter er formulert på, gjør det heldigvis vanskelig å feile. Dessuten skal vi i denne guiden lære deg mer om hvordan du kan skreddersy hudpleierutinen din etter hudens behov.

Fetching products

I og med at boosterne er ekstremt konsentrerte sammensetninger av gode virkestoffer, vil disse – i kombinasjon med andre gode produkter, fungere som «krutt» på huden din! Linda har boostere for enhver: Vitamin A Skin Booster med ekstrem antiage-effekt, den intenst fuktgivende Super Hydration Skin Booster og Radiant Glow Skin Booster som effektivt reduserer pigmentflekker og gir fornyet glød. Multi Peptide Skin Booster forebygger tidlige aldringstegn og gir jevnere hudtone, mens Antiage Boost System er en 30 dagers høykonsentrert antiage-kur.

HVORDAN BRUKER JEG BOOSTERE?

Det finnes to måter å påføre skinbooster på:

  1. Sammen med ansiktskremen. Du kan blande den inn i hvilken som helst krem! Lindas favoritt er TLC Day Cream.
  2. Påfør boosteren alene, som et serum, før du påfører ansiktskrem.

Fyll baderomsskapet med produkter tilpasset din huds behov. Kombiner gjerne flere boostere og serum. Er det noe vi hos Linda Johansen Skincare gjennom flere tiår i hudpleiebransjen har erfart, er det nettopp at én og samme person ofte har flere hudutfordringer hun ønsker å jobbe med. Det er heldigvis ikke slik at du må velge mellom antiage-effekt, fukt og pigmentreduksjon! Her kommer konseptet med «layer your skin» inn.

LAYER YOUR SKIN!

«Layering» i forbindelse med hudpleie handler helt enkelt om å lagvis tilføre de virkestoffene og produktene huden har behov for. Linda selv bruker ofte opptil 3-4 serum og boostere samtidig. Påfør lite produkt, og la hvert serum/booster trekke inn i huden mellom påføringene – eventuelt kan du også massere inn produktet.

Ved å ha et repertoar av virkestoffer å spille på, og ved å lagvis tilføre det huden din til enhver tid har behov for, blir du en enda bedre hudpleier for din egen hud!

Lær mer om virkestoffer innen hudpleie.

Er det noen virkestoffer som ikke bør brukes sammen?

Nei. Alle Lindas formler er så finjusterte og avanserte at de fint kan kombineres! Det eneste unntaket er for veldig sensitiv hud – i enkelte tilfeller vil sensitiv hud reagere på kombinasjonen av retinol og c-vitamin.