hvorfor bør jeg bruke tonic?

Tonic

En tonic gjør mye mer enn å fjerne rester av rens og smuss på huden. En god tonic er også et behandlende produkt. Den blir liggende på huden, blir ikke vasket bort med vann slik som rensen, og det betyr at den gjør en jobb i flere timer etter at den er påført. Er det ett produkt som blant annet forebygger store porer, så er det tonic!

Før var tonic en del av rensen, og man «måtte» ha både rensemelk og «ansiktsvann» for at man skulle få renset huden ordentlig. I dag er det annerledes. De fleste gode renseprodukter renser huden godt, og forstyrrer ikke hudens pH-balanse slik som «gammeldagse» renseprodukter.

Finn en tonic som passer deg

Det er viktig å velge en tonic som passer til nettopp din hud. Vi har to forskjellige tonicer i vår serie, slik at flere skal finne en som passer seg og sin hud.

Balancing Tonic

Denne er laget for å kunne passe til alle, spesielt de av dere som er sensitive. Balancing Tonic er laget spesielt med tanke på dem som sliter med tørr og sensitiv hud, men den er også perfekt for eksempel etter man har behandlet huden med syrer for å roe ned. Den hjelper huden med å beskytte seg mot frie radikaler og andre ytre faktorer, samtidig som den bidrar til å holde på fuktighet og næringsstoffer fra andre produkter du påfører.

Salicylic Tonic

Dette har vært en bestselger i flere år, og er fantastisk til både ung og eldre hud. Enten du sliter med urenheter i form av kviser og alvorlig akne, eller du bare har litt fet hud og sorte prikker i T-sonen.

Salisylsyren her kommer fra seljebark, og er en BHA syre. Den virker antibakteriell, renser opp nede i porene og sørger for at det ikke bli opphopning av døde hudceller. Og ikke minst; den er ikke uttørrende.

«Om jeg bruker begge? Ja! Salicylic Tonic dyprenser porene og Balancing Tonic er perfekt etter alle typer ansiktsbehandling».

– Linda

WANT IT? BUY IT!

    Fetching products