opplev en liten «ansiktsløftning»

Er det vanskelig å finne tid til å gå i en salong å få farget øyebryn? Det kan også bli dyrt i lengden, og ikke alle har nok hår til at det holder med permanentfarge. Da hjelper det å ha noen verktøy i badeskapet som gjør det lille ekstra for en fresh følelse.

– «Jeg klarer meg ikke uten en øyenbrynspenn!» Linda

Med disse smarte øyenbrynspennene tegner du enkelt vakre, naturlige bryn på kort tid. Uansett om du har lite eller mye bryn, kanskje de er helt nappet bort eller du har gammel tatovering? Uansett vil du oppleve at det blir et flott resultat med LNDA Brow Pencil.

Hva skiller Brow Pencil fra andre brynsprodukter?

Brow Pencil er en øyenbrynspenn som fyller ut brynet og du kan tegne små hår med den ultfrafine pennetippen. Brow Pencil gir medium til full dekkevne, og skjuler også grå hår fint. Den er enkel å bruke for et naturlig resultat.

Brow Pencil Soft Brown

Pennen er vannfast og fargen sitter opp til 15 timer! Perfekt uansett om du skal sminke deg eller ikke. Tips; den er i en geleform, så for å spisse den lettest mulig kan du legge den litt i kjøleskapet først. Da blir den lettere å få spiss.

Hvordan finne din farge?

Linda bruker fargen Soft Brown/ Blonde når hun er «usminket» og f.eks. skal på trening. Når hun bruker makeup, og øyeskygge er det Sable/ Dark Brown som er hennes farge for å få bryn som matcher resten av sminken. Det kan være lurt å ha to farger hvis du er blond/mellomblond/lys brunette og du har dager med og uten makeup. På den måten blir det alltid et fint resultat.

Brow Pencil
 1. TAUPE/ BRUNETTE – lys hud og blond. Veldig fin for de som blir lett rød i huden. Denne er mer kald i nyansen og vil ikke bli rød.
 2. SOFT BROWN/ BLONDE – Lys hud og blond. Fin til de som er litt varme i huden.
 3. SABLE/ DARK BROWN – Brunetter med litt gylden hud.
 4. CHOCOLATE/ DEEP BRUNETTE – Brunetter/mørk brunetter/svart hår med mer oliven hud/ lys hud.

 

WANT IT? BUY IT!

  Fetching products

  Beste brynspennen!

  «Beste pennen jeg har prøvd! Kjempe fornøyd med fargen også.»

  -Kunde

  Tryllepenn!

  «Med denne pennen får du tegnet perfekte bryn som ser naturlig ut. Lett å tegne med og børsten former brynene perfekt etterpå!»

  -Kunde