KUNDEKLUBB

Ved å ha en kundekonto, samt påmeldt vårt nyhetsbrev er du automatisk medlem av Lindas Beauty Club og du får beautypoeng hver gang du handler! Poengene kan du spare opp og bruke som betaling i nettbutikken. Er du ikke registrert og påmeldt i kundeklubben kan du gjøre det nedenfor!

Lindas forum!

Usikker på hvordan bruke produktene? Eller hvilken sminke du skal velge? Bli med i min lukkede Facebookgruppe; «Skjønnhetsprat med Linda» og få innside-tips om hudpleie og makeup. Vi er en gruppe med herlige damer som heier på hverandre og ingen spørsmål er for dumme. BLI MED her!

Take it to another level!

Lindas VIP-CLUB

Bli VIP-kunde

Ved å ha en VIP-pakke på fast levering blir du automatisk vår VIP-kunde og kan nyte alle fordelene det gir. Som VIP-kunde får du egne VIP-tilbud* og du får FRI FRAKT på ALLE ordre uansett størrelse. Du får også gave i din faste VIP-levering og selvsagt får du beautypoeng på alle varer du kjøper. Flere fordeler kommer, det skal lønne seg å være VIP-kunde hos oss!

*Se etter produkter merket «vip-club». Som VIP-kunde får du handle dem til den rabatterte prisen.

  • VIP-rabatter
  • Beautypoeng
  • VIP-Gaver
  • Alltid fri frakt

Les mer her!

VIP – PAKKER
Sett sammen din pakke og bestill i dag. Bli en VIP-kunde du også!

    Laster produkter

    *Avsluttes den faste leveringen på VIP-Pakken tilbakestilles din kundestatus til «medlem». Du velger selv intervall på leveringen din.