Hva er «base» innen makeup?

Du har sikkert hørt om ordet «baseprodukter» når det kommer til makeup men det er ikke sikkert du helt har skjønt hva det er eller hvorfor man bruker de. La meg forklare det enkelt!

For at makeupen skal bli fin, er det noen ting det er viktig å tenke på. Flere makeupartister har opp igjennom årene fortalt meg at jo eldre vi blir, jo viktigere er det med nettopp basen. Mange kvinner som har passert 35 år bruker mindre og mindre foundation og concealer, men faktisk er det akkurat disse produktene som utgjør den store forskjellen når det kommer til glød og friskhet i ansiktet. Du kan bruke så mye øyenskygge og leppestift du vil, er glød og fukt i kinnene fraværende blir resultatet sjeldent veldig bra.

I vår makeupserie har vi et par baseprodukter jeg ikke kan være foruten. Dette er primere, foundation, concealere, correcting pen, og HD pudder. Disse produktene gjør at huden holder seg fin hele dagen!

PRIMER
Face Base Primer er vår aller beste sminke-venn. Den gjør at hele makeupen sitter, den rett og slett klistrer foundation til huden! Primer vil derfor gjøre en stor forskjell for ditt resultat, og den skal påføres etter serum og krem, men før alle makeup-produktene.

FOUNDATION
Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og gir lett til medium dekkevne. Den er ekstra resistent mot svette, fukt og varme og gir en naturlig fløyelsmatt finish som føles vektløs på huden.

CONCEALER
Våre Concealere kommer i 2 typer med 2 farger hver: Light/Medium, Medium og Light Peach. Noen dager trenger man mer nøytralisering av blåhet under øyet, da brukes Light Peach. Andre dager trenger man mer lysning, da bruker du Light/Medium. Prøv deg frem i forhold til ditt behov.

  Laster produkter

  CorrectingPen illustrasjon

  Liquid Concealer
  Dette produktet lysner og dekker de områdene som har blitt litt mørke. Det er en heldekkende concealer som skjuler en kvise eller pigmentflekker, og den tilfører litt magi til huden din. Den kommer i to farger, light/medium og medium.
  Bruk den oppunder øyebrynet, under øyet og i øyekroken.

  HD-POWDER
  En voksen hud blir ofte seende eldre ut ved bruk av dekkende pudder eller pudder med talkum fordi det legger seg i linjer, og det ser tørt ut. Vårt HD (High Defenition) Pudder er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig. Hvert eneste lille korn er så fint at det kun gir en silkemyk finish uten ujevnheter, og det legger seg ikke lagvis på huden ved flere påføringer.

   Laster produkter