• 1-2-3 GLOW!

    SELF TAN

    – Perfekt glød til ansikt og kropp!

Enkel selvbruning til ansikt og kropp! 

Self-Tan Face Drops for ansikt er utviklet for å fungere optimalt sammen med din eksisterende hudpleierutine. Gradual Self-Tan Lotion er like enkel å bruke som din vanlige bodylotion. Begge er med naturlige plantebaserte ingredienser som gir fukt, og inneholder den nyeste teknologien innen self-tan.

Fetching products

1-2-3 GLOW!

Glow On Bronzing Drops kan sammenlignes med et serum i konsistensen – de er helt tyntflytende. Dessuten er de svært konsentrerte, noe som betyr at du kun trenger noen få dråper per påføring. Bygg opp farge gradvis gjennom flere dager, og frisk opp fargen ved behov. Du kan f.eks. bruke 1-2 dråper annenhver dag, for å opprettholde fargen.


Allerede noen timer etter første påføring av både Self-Tan Face Drops og Gradual Self-Tan Lotion vil du oppnå fin og naturlig glød – og dersom du ønsker å bygge opp fargen, gjentar du flere dager til du oppnår ønsket resultat!

Superenkel selvbruning til kroppen
Til kroppen gjør du det så enkelt som å bytte ut body lotion med Gradual Self-Tan Lotion. Smør på som en vanlig body lotion! Pass på å ikke bruke for mye på føttene og rundt tærne, samt på hendene for et mest mulig naturlig resultat. Bruk den på nydusjet, gjerne nyskrubbet, tørr hud, morgen eller kveld – og frisk opp fargen med ny påføring ved behov.

 

Lukter godt. Utfordringen med selvbruning og lukt, kommer av at virkestoffet som gir farge ikke er luktfritt. Dermed måtte Linda finne en duft som kamuflerer selvbruningslukten uten å lukte sterkt. Resultatet er produkter som lukter minimalt. Omtrent tre timer etter påføring kan du kjenne en veldig svak lukt, men den setter seg ikke i hverken klær eller sengetøy.

Om produktene: 

Gradual Self-Tan Lotion påføres akkurat som en hvilken som helst body lotion. Den er tyntflytende, veldig drøy i bruk, fukter godt og trekker raskt inn i huden. Bruk den på nydusjet, gjerne nyskrubbet, tørr hud, morgen eller kveld – og frisk opp fargen med ny påføring ved behov.

Self-Tan Face Drops for ansikt er utviklet for å fungere optimalt sammen med din eksisterende hudpleierutine. Bland 2-4 dråper inn i ansiktskremen din og påfør som vanlig.