«DET FØLTES SOM MAGI, ALLE PORER BLE BORTE»

Visste du at de fleste foundations på markedet er laget for de med ung, fuktmettet hud i balanse? Utfordringen for oss som har passert 35 år, er at resultatet ofte blir tørt og kakete fordi vi naturlig får en tørrere hud når vi blir eldre. Samtidig får vi linjer og rynker, noe som gjør at ved bruk av foundation, blir det mindre flatterende.

Linda Johansen

Hva er hemmeligheten med Flawless Foundation?

Linda har alltid hatt en vanskelig hud, og det er også grunnen til at hun etter mye prøving og feiling innen hudpleieprodukter endte opp med å lage sin egen serie. En annen drøm var å lage en foundation som passer oss voksne, samt oss med uperfekt hud. Det har hun gjort, og tilbakemeldingene er fantastiske!

Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og har lett til medium dekkevne. Laget med teknologi som gjør den ekstra resistent mot svette, fukt og varme,  gir den en naturlig fløyelsmatt finish som føles vektløs på huden.

Hva skiller Flawless fra andre foundations?

Ingrediensene er satt sammen for å ikke legge seg i linjer eller porer, med vitaminer og antioksidanter som beskytter huden og gir en glansfull overflate. Den «limer» seg til huden slik at den ikke sklir i løpet av dagen. Den inneholder nok fukt, som gjør at en tørr hud ikke ser tørrere ut, og at den tåler å ha pudder over seg, uten at det ser tørt ut.

Flawless Foundation Light

WANT IT? BUY IT!

  Laster produkter

  BLI INSPIRERT TIL EN FLAWLESS LOOK!

  «JEG HAR TØRR HUD, MED DENNE FÅR JEG GLØD!»

  Hør damer i alle aldre fortelle om sine erfaringer med Flawless Foundation:

  Hvordan finne din farge?

  Vi har foreløpig 4 farger å velge mellom. Ja, det kommer flere men man må starte et sted.

  Foundation skal jevne ut huden og dekke på områder som trenger det. Den skal ikke fungere som en «brunkrem». Du skal alltid velge 1-2 nyanser lysere enn huden din fordi den oksiderer i luft og blir mørkere på huden. Den har lett til medium dekkevne. Ønsker du mere dekk kan du legge den i flere lag om huden din tillater det (uten at det bare blir kakete)

  Flawless Foundation

  Det er vanlig å måtte ha to nyanser. Vi har ulik hudtone i løpet av året, derfor er det fint å kunne blande seg frem til den perfekte tonen. Velg mellom 4 nøytrale farger:

  1. LIGHT – Meget lys hud (denne bruker jeg)
  2. LIGHT/MEDIUM – Lys til medium lys hudtone (nordisk skala)
  3. MEDIUM GOLD – Medium lys hudtone, gyllen nordisk skala
  4. MEDIUM TAN – Medium hudtone eller «sommerbrun» nordisk hud

  Hvordan få best resultat?

  For best resultat anbefaler vi vår Foundation kost. Denne gjør at du får en florlett finish og veldig lite produkt går til spille. Det er en teknikk, og med litt øvelse fikser du den fint.

  Slik gjør du:
  Trykk ut litt foundation på håndbaken og beveg kostens ytterste hvite hår lett i makeupkremen uten å gni kosten inn i sminken. Påfør ansiktet i lette sirkulære bevegelser gjentatte ganger til ønsket dekkevne er oppnådd. Jeg lover du blir overrasket over resultatet og hvor utrolig raskt og enkelt det er.

  Flawless Foundation, Lux Brush Foundation
  HD powder mattening

  The magic touch…

  For å sikre at Foundation ikke sklir eller samler seg i rynker i løpet av dagen anbefaler jeg å alltid påføre HD Mattening Powder etter foundation. Det er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig. Den finmalte konsistensen skaper en perfekt soft focus-effekt, og setter foundation på huden. Hvert eneste lille korn er så fint at det kun gir en silkemyk finish uten ujevnheter, og det legger seg ikke lagvis på huden ved flere påføringer. Helt fargeløst og inneholder kun Mica og Silica.

  Slik gjør du:
  Dunk ut litt pudder i lokket på HD Pudderet og beveg kosten i lokket for å fylle den med pudder. Sveip kosten over hele ansiktet. Gjenta til du ser at huden er mattet slik du ønsker. Mattening HD Powder er akkurat det som navnet tilsier, helt usynlig!

  Passer til alle hudtyper og legger seg ikke i fine linjer. Maksimerer sminkens holdbarhet og passer alle hudtoner.