Dette er DET VIKTIGSE STEGET I EN HUDPLEIERutine!

Bruker du penger på anti-age produkter i stedet for renseprodukter? Eller synes du at det er vanskelig å bli motivert til å rense huden hver morgen og kveld?
For
meg er renserutinen en essensiell del av hudpleien, men å vaske med kun vann er ikke nok. Vann alene vil aldri kunne fjerne fett, forurensing, oljer, talg og døde hudceller fra huden. Fjerner du ikke dette, så smører du bare de dyre produktene oppå en hinne, og du vil ikke få så mye utbytte av det. 

Når huden er ren blir den betraktelig mer mottagelig for effektene av de andre produktene du påfører, både morgen og kveld. Derfor lønner det seg å finne en rens du liker, og bruke den hver dag! 

Hva betyr det å dobbeltrense? 

For optimal rens anbefaler jeg å «dobbeltrense». Det vil si at man renser først med en  oljebasert  rens (som denne) for å fjerne makeup, forurensing og rester av solfaktor. Så renser man med en  vannbasert  rens (som denne eller denne) for å vaske bort restene fra oljen, samt svette og skitt på huden.  Avslutt med en  tonic som renser i dybden og du har en skinnende ren hud som er klar for serum og krem.  

Min hud har porer, får fremdeles litt utbrudd og jeg bruker makeup hver dag. Derfor bruker jeg alle tre renseprodukter for å være helt sikker på at jeg har ren hud, innenfra og ut. 
 
På morgenen renser jeg med antibakterielle Detox Salisylic wash, vasker av med mikrofibervott og påfører Detox Salisylic Tonic. Da får jeg renset porene, får bort oljer og døde hudceller og jeg får en frisk, fin hud med mindre utbrudd. 
Husk: Du bruker ikke mere produkt av å ha flere renser, du fordeler det bare utover lengre tid! 
 
På kvelden dobbeltrenser jeg med Cleansing Cream og Gentle Daily Wash for å bli kvitt sminke, forurensing og skitt. Vasker av med mikrofiberklut og påfører Detox Salisylic Tonic  før serum og krem. 

Vi har 3 renser i vår serie. Noen kombinerer alle, mens andre finner sin ene favoritt.

Cleasning cream er en oljebasert rens som passer perfekt for deg som har tørr til normal hud. Den fjerner sminke og solfaktor, og passer derfor perfekt som steg 1 en en «dobbeltrens»

Gentle Daily Wash er en skummende rens og passer alle bortsett fra veldig tørr hud. Den tar bort sminke men ikke like bra som Cleansing Cream.

Detox Wash er en skummende rens med salisylsyre som passer for deg med fet og kombinert hud. Den renser opp i porene og holder de rene.

TIPS: Bruker du mer enn 3 renseprodukter fast, så lønner det seg å ha dem på fast levering! Da får du alltid 20% rabatt og du velger selv intervall på levering.
Les mer om dette her.

read it – want it?

    Laster produkter