Fetching products

  Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Opp til 15 timers holdbarhet og har lett til medium dekkevne.

  BESTE FOUNDATION

  Endelig en foundation som blender godt inn i huden og gir er naturlig, men samtidig dekkende resultat. Blander light og light medium etter årstider og farge. Til hverdags har det blitt et must å blande denne i dagkremen for en naturlig ‘usminket’ look, mens den også er super med primer under til de litt større anledninger.

  MONA Alder: 30-39

  JEG KLARER MEG IKKE UTEN

  Den er lett, passe dekkende, og fargene er spot on. Jeg vil ha noe som demper rødhet i huden, og det gjør denne. Den føles lett på huden, og ser veldig naturlig ut. Jeg har veldig ujevn og porete hud, så jeg er veldig nøye med å blende den godt inn. Bruker foundation-kosten til Linda og jobber den godt inn. Blir så pent!

  HEGE Alder: 50-59

  OH MY!

  Den beste foundation! Jeg er veldig lys i huden, og kjøpte den lyseste fargen. Når jeg fikk den, så jeg at den var for gul for meg.. men jeg måtte jo teste den på. Den bare smelta inn i huden min gitt, og den ble ikke gul i det hele tatt! Det eneste jeg fikk var uforskammet fin hud. Den sitter som støpt hele dagen!

  STINE MARIE Alder: 40-49
   Fetching products

   Finnes i hele 9 fargenyanser, spesiallaget for å matche din hudtone og utfordring.