«opplev en liten ansiktsløftning!»

Er det frustrerende å ikke få farget øyenbryn i salong som normalt? I disse dager, hvor hver dag kan oppleves som en søndag, hjelper det å ha noen verktøy i badeskapet som gjør det lille ekstra for en fresh følelse.

«Jeg klarer meg ikke uten en øyenbrynspenn!» Linda

Med disse smarte øyenbrynspennene tegner du enkelt vakre, naturlige bryn på kort tid. Uansett om du har lite eller mye bryn, kanskje de er helt nappet bort eller du har gammel tatovering? Uansett vil du oppleve at det blir et flott resultat med LNDA Brow Pencil.

Hva skiller Brow Pencil fra andre brynsprodukter?

Brow Pencil er en øyenbrynspenn som fyller ut brynet og du kan tegne små hår med den ultfrafine penntippen. Brow Pencil gir medium til full dekkevne, og skjuler også grå hår fint. Den er enkel å bruke for et naturlig resultat.

Pennen er vannfast og fargen sitter opp til 15 timer! Perfekt uansett om du skal sminke deg eller ikke. Linda bruker Fargen Soft Brown når hun er «usminket» og feks skal på trening.

Nå har vi to nye farger i sortimentet, Soft Brown og Ash Brown, som skal gjøre det enda enklere å finne fargen som passer deg! Totalt er det 5 fager å velge mellom.

Hvordan finne din farge?

Linda bruker fargen Soft Brown når hun er «usminket» og f.eks. skal på trening. Når hun bruker makeup, og øyeskygge er det Dark Brown som er hennes farge for å få bryn som matcher resten av sminken. Det kan være lurt å ha to farger hvis du er blond/mellomblond/lys brunette og du har dager med og uten makeup. På den måten blir det alltid et fint resultat.

 1. TAUPE – lys hud og blond. Veldig fin for de som blir lett rød i huden. Denne er mer kald i nyansen og vil ikke bli rød.
 2. SOFT BROWN – Lys hud og blond. Fin til de som er litt varme i huden.
 3. ASH BROWN – Blond/brunette med semi lys, kald hud.
 4. DARK BROWN – Brunetter med litt gylden hud.
 5. CHOCOLATE – Brunetter/mørk brunetter/svart hår med mer oliven hud/ lys hud.

 

WANT IT? BUY IT!

  Laster produkter

  Beste brynspennen!

  «Beste pennen jeg har prøvd! Kjempe fornøyd med fargen også.»

  -Kunde

  Tryllepenn!

  «Med denne pennen får du tegnet perfekte bryn som ser naturlig ut. Lett å tegne med og børsten former brynene perfekt etterpå!»

  -Kunde