velkommen til 6 week makeup Challenge!

Det blir 6 uker med full fokus på makeup for voksen hud. Alt fra teknikker, tips, produktinfo, fargevalg og gode tilbud. Rett og slett en «makeup skole for oss voksne»! For dere som endelig vil lære å sminke dere, for dere som vil endre måten dere sminker dere på eller for dere som bare vil ha litt ny inspirasjon. Vår makeup artist Corinne har laget filmer med 6 temaer, og en ny film kommer hver onsdag fremover.
Vi gleder oss til å se hva dere får til:
It´s your time to shine!

uke 4- BLUSH & brownzer

Da er vi i uke 4 i vår 6 Week Skin Challenge, og ukens tema er ansiktsfarger! I ukens film vil Corinne lære dere om blush, bronzer og highlighter. Hvor legger man de forskjellige, skal man bruke alle og hva er egentlig forskjellen på dem? Kan man bruke highlighter om man har rynker? Hva er forskjell på tørr og våt blush?

 

 


PRODUKTER uke 4

  Laster produkter

  uke 3- ØYEMAKEUP

  Da er vi i uke 3 av vår 6 Week Makeup Challenge!  Øyemakeup kan gi øynene dine umiddelbar intensitet, og fremhever looken din for både hverdag og fest. Syntes du det var gøy å sminke deg da du var ung, er det ingen grunn til å slutte med det selv om øyelokkene kanskje har blitt litt tyngre. 


  PRODUKTER uke 3

   Laster produkter

   uke 2- BRYN

   Ukens tema er BRYN! Det er noe mange av oss sliter med. Er du også en av dem som har overnappet brynene som ung? Eller som har skjeve bryn, mangler noen hår eller farge på dem? Bryn kommer i så mange former og farger, så i ukens film har vi tatt for oss mange forskjellige modeller som Corinne viser teknikker på. Jeg håper du finner en som har lignende dine egne, og får noe gode tips. Husk; daglig rens og ukentlig skrubb er viktig for å få gode vekstvilkår for hårene på brynet! 


   PRODUKTER uke 2

    Laster produkter

    uke 1- base

    Ukens tema er BASE! Det vil si det første man begynner med, alt fra primer, foundations og concealers. Corinne viser teknikker på våre to flotte damer Hege på 45 og Hege på 62 år. Underveis kommer også jeg med med mine personlige tips, så jeg håper dette vil være til god hjelp til dere som enten ikke har brukt foundation før eller fått det helt til.


    PRODUKTER uke 1

     

     Laster produkter

     PRAKTISK INFO
     Om du mangler noen produkter så gir vi 20% på ukens fokusprodukter. Disse endrer seg hver onsdag. Vil også tipse om at om du mangler børster, så har vi et fullt børstesett med 30% rabatt.
     Husk- gode verktøy utgjør over halve jobben! 

     Bli med i vår lukkede Facebook gruppe: «Skjønnhetsprat med Linda»
     Alt vil foregå der, så send inn spørsmål, send inn bilder og del tips og råd med andre i gruppa. 


     KONKURRANSE
     Vi ønsker å se dere! Hver uke trekker vi en vinner av dem som deler sitt bilde, som vinner et gavekort på kr 500. Vi ønsker et usminket bilde og et sminket. Uansett resultat er bildene velkomment, så du trenger ikke tenkte på om det er fint nok eller ei. Legg ut bilde fordi du har prøvd noe nytt og er fornøyd, eller fordi du ønsker tips og råd. 

     Etter de 6 ukene er over så trekker vi i tillegg en heldig vinner som får en BLI NY DAG hos oss! Du kan delta ved å enten legge ut bilde i gruppa, eller å sende på mail til maybritt@lindajc.com. Ved å sende inn bilder er du automatisk med i begge konkurransene. Husk; det er en lukket gruppe- så det som skjer i gruppa, det blir i gruppa. Lykke til!