• 6 Week Make Up Challenge

velkommen til 6 week makeup Challenge!

Det blir 6 uker med full fokus på makeup for voksen hud. Alt fra teknikker, tips, produktinfo, fargevalg og gode tilbud. Rett og slett en «makeup skole for oss voksne»! For dere som endelig vil lære å sminke dere, for dere som vil endre måten dere sminker dere på eller for dere som bare vil ha litt ny inspirasjon. Vår makeup artist Corinne har laget filmer med 6 temaer, og en ny film kommer hver onsdag fremover.
Vi gleder oss til å se hva dere får til:
It´s your time to shine!

uke 6- PARTY MAKEUP

Da er vi i vår siste uke av vår 6 Week Makeup Challenge, og ukens tema er PARTY MAKEUP.  Det er ikke bare antrekket og håret som skal gjøres klart til fest, sminken må også være på plass. Vi lærer deg knepene bak en vellykket partymakeup for oss voksne kvinner! I ukens film vil min makeupartist Corinne lære dere teknikker for å få den perfekte partylooken. Hun viser deg hvordan du gjør om fra dagsminke til kveldssminke med noen enkle grep.


PRODUKTER uke 6

  Laster produkter

  uke 5- LEPPER

  Da er vi i uke 5 i vår 6 Week Makeup Challenge, og ukens tema er LEPPER. Å gi farge til leppene kan endre et helt utrykk. Man kan ha samme sminke, samme hår, men få en helt annet look med forskjellig farge på leppene. Alle mine leppestifter er er gjennomskinnelige, fordi jeg synes voksne lepper kler det bedre. Det er ingen sterke farger, og din leppefarge skinner gjennom så du får bare «det lille ekstra».


  PRODUKTER uke 5

   Laster produkter

   uke 4- BLUSH & brownzer

   Da er vi i uke 4 i vår 6 Week Skin Challenge, og ukens tema er ansiktsfarger! I ukens film vil Corinne lære dere om blush, bronzer og highlighter. Hvor legger man de forskjellige, skal man bruke alle og hva er egentlig forskjellen på dem? Kan man bruke highlighter om man har rynker? Hva er forskjell på tørr og våt blush?

    

    


   PRODUKTER uke 4

    Laster produkter

    uke 3- ØYEMAKEUP

    Da er vi i uke 3 av vår 6 Week Makeup Challenge!  Øyemakeup kan gi øynene dine umiddelbar intensitet, og fremhever looken din for både hverdag og fest. Syntes du det var gøy å sminke deg da du var ung, er det ingen grunn til å slutte med det selv om øyelokkene kanskje har blitt litt tyngre. 


    PRODUKTER uke 3

     Laster produkter

     uke 2- BRYN

     Ukens tema er BRYN! Det er noe mange av oss sliter med. Er du også en av dem som har overnappet brynene som ung? Eller som har skjeve bryn, mangler noen hår eller farge på dem? Bryn kommer i så mange former og farger, så i ukens film har vi tatt for oss mange forskjellige modeller som Corinne viser teknikker på. Jeg håper du finner en som har lignende dine egne, og får noe gode tips. Husk; daglig rens og ukentlig skrubb er viktig for å få gode vekstvilkår for hårene på brynet! 


     PRODUKTER uke 2

      Laster produkter

      uke 1- base

      Ukens tema er BASE! Det vil si det første man begynner med, alt fra primer, foundations og concealers. Corinne viser teknikker på våre to flotte damer Hege på 45 og Hege på 62 år. Underveis kommer også jeg med med mine personlige tips, så jeg håper dette vil være til god hjelp til dere som enten ikke har brukt foundation før eller fått det helt til.


      PRODUKTER uke 1

       

       Laster produkter

       PRAKTISK INFO
       Om du mangler noen produkter så gir vi 20% på ukens fokusprodukter. Disse endrer seg hver onsdag. Vil også tipse om at om du mangler børster, så har vi et fullt børstesett med 30% rabatt.
       Husk- gode verktøy utgjør over halve jobben! 

       Bli med i vår lukkede Facebook gruppe: «Skjønnhetsprat med Linda»
       Alt vil foregå der, så send inn spørsmål, send inn bilder og del tips og råd med andre i gruppa. 


       KONKURRANSE
       Vi ønsker å se dere! Hver uke trekker vi en vinner av dem som deler sitt bilde, som vinner et gavekort på kr 500. Vi ønsker et usminket bilde og et sminket. Uansett resultat er bildene velkomment, så du trenger ikke tenkte på om det er fint nok eller ei. Legg ut bilde fordi du har prøvd noe nytt og er fornøyd, eller fordi du ønsker tips og råd. 

       Etter de 6 ukene er over så trekker vi i tillegg en heldig vinner som får en BLI NY DAG hos oss! Du kan delta ved å enten legge ut bilde i gruppa, eller å sende på mail til maybritt@lindajc.com. Ved å sende inn bilder er du automatisk med i begge konkurransene. Husk; det er en lukket gruppe- så det som skjer i gruppa, det blir i gruppa. Lykke til!