• LNDA+LAB
    dokumenterte virkestoffer

AHA-syrer & A-vitamin

 

Retinoider (forskjellige typer A-vitamin) og AHA-syrer (fruktsyrer) er dokumenterte virkestoffer som reparerer solskader, grov hud og aldring.

Mange studier viser at retinoider får huden til å bli mer aktiv, og stimulerer til økt kollagenproduksjon. Det betyr at huden får mere fukt, fylde og spenst.

AHA-syrer får huden til å fornye seg raskere enn den normalt gjør, spesielt etter passerte 30 år. En hudsyklus tar ca. fire uker, men når vi blir eldre går den enda senere. Dvs at aldringen forringer hudens evne til å fornye seg. Derfor bør man bruke fruktsyrer jevnlig slik at fornyelsen holdes i gang uten å «dovne».

Effekten av Retinoider og AHA brukt i kombinasjon er helt uslåelig. AHA-syrer gir umiddelbar effekt, mens Retinoider er aktive i dybden og det tar litt tid før effekten blir synlig. Ønsker du å effektivt redusere av linjer, store porer, grov hudtekstur og ujevn pigmentering bør bruke disse virkestoffene samtidig.

 

Kort oppsummert:
1. Fruktsyrene fjerner de døde hudcellene som forårsaker en grovere tekstur, større porer og en gusten og ujevn hudtone.
2. Retinoider trenger dypere inn i huden og stimulerer til nye friske celler. Dette fører til en mer produktiv, sunnere, fiskere og glattere hud.

Er du usikker på hvordan du skal kombinere produkter anbefaler vi å snakke med en av våre hudterapeuter.

Ny til LNDA+LAB – Få kjøpstilgang her!

    Hämta produkter