• LNDA+LAB
    Hvordan starte?

Kom i gang med LNDA+LAB

Det viktigste man skal tenke på når man begynner med denne serien er hvilke produkter man vil starte med, eller rettere sagt; hvilke produkter trenger huden først?

En annen viktig faktor er hvilken årstid det er. Vi har hatt en tommelfinger-regel på at månedene september til juni er den perioden hvor man kan aktivt behandle huden med AHA-syrer og retinoider. I sommerperioden (juni-august) lar man de sterkeste produktene ligge, til fordel for antioksidanter og solbeskyttelse.

Men dette kommer helt an på HVORDAN man er ute i solen. Det er jo ikke slik at de som bor i Spania aldri bruker retinol eller AHA-syrer. Hvis man ikke aktivt soler ansiktet og er flink med antioksidanter og spf 50, så kan man bruke aktive produkter om sommeren også. Multi-Vitamin Face Oil f.eks. er et supert produkt om natten om sommeren. Det har kraftige antioksidanter samtidig som det gir god antiage effekt. 24H Repair Cream er også veldig fin om sommeren eller hvis huden er litt stresset og irritert.

Hva du skal begynne med avhenger litt av hva du har av produkter fra før og hva huden din tåler, og det er ikke nødvendig å begynne med alt på en gang. Man kan begynne med å inkludere ett og ett produkt mens huden tilvenner seg. Er du usikker anbefaler vi å ta kontakt med våre hudterapeuten slik at de kan hjelpe deg.

Ny til LNDA+LAB – Få kjøpstilgang her!

 

UKESPLAN
NYBEGYNNER

UKESPLAN
AVANSERT

    Hämta produkter