• LNDA+LAB
    AGE REVERSE DUO

For å oppnå en sunn og ungdommelig hud er det viktig å bruke produkter med aktive virkestoffer som kan forbedre hudens struktur, glød og fasthet, og samtidig redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Age Reverse Duo består av to produkter som forbedrer hudens utseende og bekjemper aldringstegn, samtidig som de beskytter mot miljøskader og andre faktorer som kan føre til tidlig aldring. Brukt sammen gir disse produktene en hud som er hydrert og sunn med færre linjer, mindre pigment og en glattere overflate.

 

Multi_Vitamin-FaceOilMulti-Vitamin Face Oil – 4 grunner til hvorfor du bør bruke den!

En ansiktsolje som inneholder en rekke næringsstoffer som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fasthet, samtidig som den gir fuktighet og næring. Oljen er silkemyk og tynn i konsistens som gir en luksuriøs og beroligende følelse på huden.

1. Gir antioksidantbeskyttelse: Vitamin E, C og alfa-liponsyre er alle kraftige antioksidanter som bidrar til å beskytte mot skadelige frie radikaler som forårsaker tidlig aldring og skade på huden.

2. Fuktighet og næring: Hampfrøolje og vannmelonfrøolje inneholder begge essensielle fettsyrer og vitaminer som bidrar til å gi fuktighet og næring til huden din, samtidig som de kan forbedre hudens elastisitet og fasthet.

3. Reduserer fine linjer og rynker: Retinylpalmitat, en form for vitamin A, bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, samtidig som den stimulerer kollagenproduksjonen i huden.

4. Beroliger irritert hud: Linolsyre, en essensiell fettsyre som bidrar til å berolige irritert hud og redusere rødhet og betennelse.

 

 

Firming Face Cream – antiage på nivå 5!

Ønsker du å oppleve en sunn, strålende og ungdommelig hud? Da bør du prøve Firming Face Cream, en ansiktskrem fullpakket med virkestoffer som reduserer synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den forbedrer hudens elastisitet og fasthet.

1. Reduserer hyperpigmentering og ujevn hudtone: Niacinamid, også kjent som vitamin B3, bidrar til å redusere synligheten av hyperpigmentering og forbedrer hudens generelle utseende og tekstur.

2. Stimulerer cellefornyelse: Vekstfaktorer bidrar til å stimulere cellefornyelsen, noe som kan bidra til å gi huden et sunnere og mer ungdommelig utseende.

3. Reduserer synligheten av fine linjer og rynker: Bakuchiol og Retinol-kompleks er begge ingredienser som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som de stimulerer kollagenproduksjonen i huden.

4. Gir fuktighet og næring: Agurkurt-olje inneholder essensielle fettsyrer og vitaminer som bidrar til å gi fuktighet og næring til huden, samtidig som hudens elastisitet og fasthet bedres.

5. Er pH-balansert: pH 5,5 er den naturlige pH-verdien i huden vår, og en pH-balansert ansiktskrem hjelper til med å opprettholde en sunn hudbarriere som beskytter mot fuktighetstap og miljøskader.

 

Det er verdt å merke seg at effekten vil variere avhengig av hudtypen din, og det kan ta noen uker med regelmessig bruk før du virkelig ser resultater. Er du usikker på hvordan du skal kombinere produkter anbefaler vi å snakke med en av våre hudterapeuter.

Ny til LNDA+LAB – Få kjøpstilgang her!

    Hämta produkter