Bente 57 år

“Jeg bruker makeup til hverdags såfremt jeg ikke har fri. Det kan variere hvor mye, men i alle fall maskara, eyeliner og lipgloss”

Bente har et flott ansikt med sterke konturer. Med sin sølvmanke tåler hun mer sminke enn hva hun normalt bruker.

For å skape en party-look ut fra dagsmkinken har  vi lagt en mørkere øyenskygge på hele lokket.

For Bentes dag-look har vi brukt Baked Powder Foundation (01-Light Medium) Med litt Sunglow solpudder under kinnbenet. For å lysne og «heve» hulhet under øynene bruker vi en lys concealer (01-Light Medium).

Powder Blush 02-Rosebud er lagt på eplekinnene. Ved å legge blush på eplekinnene får man frem en flott glød til ansiktet. Dette gjør at et markert ansikt virker mykere.

Øynene har fått basefarge Ivory på hele lokket og litt Chai øyenskygge på nedre lokk og inn i globalen, før kajal og maskara.

På leppene bruker vi litt Balmy Lipgloss 04-Cacao for å gi en varm kontrast til den kalde hårfargen.

fra jobb til fest

  • ØYNE: Vi har valgt å legge på fargen Amber, en varm brun øyenskygge på nesten hele lokket og under øynene. Under brynet bruker vi fortsatt den lyse baseskyggen Ivory og brun kajal (Sienna) på våtkanten gjør blikket mer intenst.
  • KINN: Powder Blush 03-Blossom øverst på kinnbena gir et mykt løft. Under kinnbena og kjevebenet bruker vi Baked Bronzer 02-Sunglow for å trekke inn og skape kontur. Påfør bronzer i et 3-tall langs ansiktet fra hårfestet til under kinnbenet til under kjevebenet.
  • GLOW: Litt highlighter 01-Stardust på neseryggen og Lipmatte 01-Peony på leppene.

Produktene vi har brukt

    Hämta produkter