Keep it calm

Double peel

Sensitiv hud blir stadig mer utbredt. Det er også veldig individuelt hva man reagerer på, og i hvilken grad. Antiage går ofte på å stimulere huden, og det kan være en utfordring når man er sensitiv.

Her har vi satt sammen et behandlingsopplegg som jobber med aldring av huden på en skånsom måte. Ingredienser som spiller på lag med huden, og ikke irriterer eller setter i gang blodsirkulasjonen.

Om du har rosacea eller ekstremt sensitiv hud, kan det lønne seg å starte forsiktig og prøve seg litt frem. Håper du vil oppleve en strålende hud i løpet av disse 6 ukene, og husk at du alltid kan kontakte oss ved spørsmål.

Lykke til!

Følgende behandlingsprodukter trenger du:

1
Double Peel

2
Anti Age Boost System

3
Aqua Radiance Mask

4
1 pk. Skin Gym Ampuller

 

Eksempel på ukeplan:

Søndag: Double Peel. Er du veldig sensitiv så legger du den på som en maske, uten å bruke fingrene til å skrubbe med. La den ligge på huden i 2-4 minutter. Legg på Aqua Radiance Mask etterpå, i minst 20 minutter.

Mandag: En ampulle på kvelden før nattkrem

Onsdag: En ampulle på kvelden før nattkrem

Fredag: Double Peel + Aqua Radiance Mask i 20 min. (er du veldig sensitiv, så dropper du peel og tar kun masken)

Lørdag: En ampulle + nattkrem

Hver morgen og kveld bruker du Anti Age Boost System, før serum og krem.

Har du Skin Lifter apparatet, kan du bruke det til å sluse ned ampullene.

Rens huden morgen og kveld, og bruk ellers din normale rutine med serum + krem/øyekrem morgen og kveld hele uken. For å oppnå gode resultater er det viktig å opprettholde rutinen hele veien og ikke slurve med renserutinen.

TIPS: Capillary Control Concentrate roer en rød hud, styrker hudlaget og gir fukt. Det er et konsentrat som er tynt som vann, så det «forsvinner» inn i huden. Man kan derfor fint bruke det under Anti Age Boost System, eller dine andre serum og kremer.

    Laster produkter