Team Linda

VI PÅ LINDAJOHANSEN.NO

Vi er en norsk nettbutikk som selger egne produkter formulert og utviklet av Linda Johansen. Linda er hjertet bak produktene, dette er hennes passion og hun har full kontroll på hva som rører seg i bransjen.
Som Linda, har vi også en lidenskap for det vi jobber med, og vi har en lidenskap for dere. Det eneste vi vil er at dere skal få fine pakker med deilige produkter som dere elsker å både pakke opp, og å bruke. Og når et spørsmål dukker opp, så er vi her for å hjelpe.

VÅRE FANTASTISKE LINDA-MODELLER

Modellene vi bruker er vanlige damer som tok kontakt med oss fordi de elsker produktene våre. Og slik skal det fortsette å være, for Lindas produkter er laget for «vanlige» damer i Norges land, damer som dere og oss.

Si hei til Simran (20), Hege (60), Line (43) og Gine (40)!

VI SOM ER I KULISSENE

Lisbeth Nilsen – Kunderådgiver 

Ringer eller mailer du oss er det hennes blide stemme du møter. Hun er ekspert på praktiske spørsmål og har ansvar for lager og logistikk. 

Favorittoppgave: En tom innboks, for da vet hun at alle kunder har fått den hjelpen de trenger, samt en god prat med en hyggelig kunde.  

Gunn Karoliussen – Lageransvarlig 

Hver gang du får en fin pakke fra oss så er det Gunn som har pakket den med kjærlighet. Hun sørger for at alle pakker kommer pent ut hver dag.  

Favorittoppgave: Å være tidlig ute på morgenen for å «shine» lageret etter kampanjer og pakkebonanza.
Full kontroll = zen. 
 

May Britt Løvstad – Hudterapeut 

Når kunder trenger hjelp til huden sin eller produktvalg så er det hun som svarer. Hun har vært med Linda fra start i de spede gründerårene, og i tillegg styrer hun Instagram og Facebook for oss. 

Favorittoppgave: Når en kunde virkelig trenger hjelp, og hun får være med å «løse» hudproblemet. Beste følelsen! 

Karoline Sturesson – Markedsansvarlig 

All markedsføring og profil utad er laget og styres av Karoline, hun passer på merkevaren. Hun har jobbet med Linda siden 2015 som brandbuilder, redigerer, fotograf og markedsanalytiker- hun fyller alle roller! 

Favorittoppgave: Å få sitte i ro og lage moodboards for nye kampanjer, hun er perfeksjonist til fingerspissene  

Timm Wold – Daglig Leder og eier

Ansvarlig for den daglige driften og selskapets fremdrift. Timm holder i alle trådene i selskapet og påser at skuta seiler med toppfart. (Og han holder styr på alle damene..)

Favorittoppgave: Med 10 års erfaring fra Canon er han den som lager alle de fine trykksakene vi sender ut. Da koser han seg med mannejobb i en kvinnebedrift! 

Kontakt Timm: timm@lindajc.com

Linda Johansen – Gründer og eier  

Ansvarlig for research, formulering og testing av alle produkter fra start til slutt.  Konseptet sitter i hennes hode og vi forsøker å tyde så godt vi henger med.

Favorittoppgave: Sitte hver morgen med en god kopp kaffe og svare på alle kommentarer som er kommet på facebook. Eller fylle badet med lab-prøver og lukke døren… 

Julie Bech – Video klipper 

Alle videoer i annonser eller på You Tube er klippet og redigert av Julie. Hun filmer, tekster og holder i innholdet og det visuelle sammen med Karoline. 

Favorittoppgave: Å tegne egne illustrasjoner som hun får digitalisert inn i videoen, samt lage bloopers. Da sitter latteren løst! 

Sigrid Krog Vinge – HK Link

Sigrid, vår rådgiver fra HK Link, setter opp og optimaliserer alle kampanjer i digitale flater. Hun sørger for at du som er på jakt etter Lindas produkter finner dem.

Favorittoppgave: Sigrid koser seg når hun kan analysere resultater og optimalisere kampanjer.

Mette Johrde – Fagsjef sminke og hår, TV Produksjon 

Vinner av Gullrutens Æresfagpris og Lindas faste makeupartist i flere år. En ekte pioner innen makeup, som vi er stolte av å ha med på laget!  

Favorittoppgave: Å lære en som har vegring mot sminke seg, enkle metoder de kan klare selv. Se at de mestrer det, og se hvor glade de blir!