LINDA PÅ fast levering

Mitt største ønske er at du skal oppleve hvilken forskjell produktene mine kan gjøre for huden din. For å oppnå resultater er en god hudpleierutine hver dag et must, da er det lurt å ha produkter på Fast Levering.

Med Fast Levering er du sikret å alltid få produktene levert før du går tom, og du har et variert sortiment som gjør godt for huden. I tillegg sparer du flere hundre kroner hver gang!

Hos oss kan du ha enkelt-produkter på fast levering med 10% rabatt, eller du kan ha en av våre eksklusive VIP-Pakker fast levert med 20% rabatt + gave i hver pakke. Du velger selv hva som passer for deg.

INGEN BINDING!

Finnes det noe kjedeligere enn å binde seg til et abonnement med produkter som viser seg å ikke passe? Absolutt ikke! Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd, og derfor høres kanskje dette for godt ut til å være sant, men det er det altså ikke.

Det er ingen bindingstid på pakkene og du kan endre intervall underveis. Du kan også endre produkt i pakken din hvis du ser at du trenger noe annet ved en levering. Vi er fleksible, og vår kunderådgiver Lisbeth hjelper deg slik at du mottar de produktene du liker best, i et intervall som passer for deg.

VIP-Pakke = alltid gave!

Hvor ofte blir du ikke lokket med flott gave for å bli abonnent, for så aldri høre noe mer eller bli belønnet for din lojalitet..? Vi gjør det annerledes! Helt siden vi begynte å tilby VIP-pakker på Fast Levering har vi gitt gave til alle kundene våre i hver pakke, dette var du kanskje ikke klar over?

Joda, hos oss får du gave i hver VIP-pakke, ikke bare ved innmelding. Du får alltid en flott gave i pakken din når du abonnerer på en av våre eksklusive VIP-pakke. Vi ønsker å skjemme deg bort som takk for din lojalitet. Gavene er plukket ut av meg personlig, og det er alltid noe som jeg selv ønsker å bruke.

VIP-Medlem

Ved å ha en VIP-pakke på Fast Levering blir du automatisk oppgradert til VIP-medlemsnivå. Da får du alltid fri frakt på ordrene dine, du får ekstra Beauty Poeng på alle dine kjøp og du får tilbud/rabatter ikke tilgjengelig for andre.

Du får rett og slett VIP-Behandling!

VIP-Gave

Når vi har kampanjer med ekstra gave i pakkene vil du som allerede er abonnent også motta den samme gaven. Ulikt de fleste andre, vi belønner både nye og eksisterende kunder. Det betyr at du ikke trenger å avmelde/påmelde abo for å få kampanjegaven, den kommer uansett!

Velge pakke

Vi kan hjelpe deg å sette sammen din perfekte pakke etter dine ønsker og behov. Dessverre har vi foreløbig noen tekniske utfordringer når det gjelder å endre pakkene rett i nettbutikken selv, så dersom du ønsker en tilpasset pakke må du ta kontakt med Lisbeth på telefon eller e-post: Tlf 900 36 480 / kundeservice@lindajc.com

Ring oss hvis du har spørsmål, Lisbeth hjelper deg!

MERK! Fast Levering løper automatisk frem til du pauser/utsetter eller avslutter på din konto-side, eller kontakter oss for hjelp.

VIP-PAKKER SOM GIR VIP-STATUS!

    Laster produkter