LINDA PÅ fast levering

Mitt største ønske er at du skal oppleve hvilken forskjell produktene mine kan gjøre for huden din. For å oppnå resultater er en god hudpleierutine hver dag et must, da er det lurt å ha produkter på Fast Levering.

Med Fast Levering er du sikret å alltid få produktene levert før du går tom, og du har et variert sortiment som gjør godt for huden. I tillegg sparer du flere hundre kroner hver gang!

Hos oss kan du ha enkelt-produkter på fast levering med 10% rabatt, eller du kan ha en av våre eksklusive VIP-Pakker fast levert med 20% rabatt + gave i hver pakke. Du velger selv hva som passer for deg.

INGEN BINDING!

Finnes det noe kjedeligere enn å binde seg til et abonnement med produkter som viser seg å ikke passe? Absolutt ikke! Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd, og derfor høres kanskje dette for godt ut til å være sant, men det er det altså ikke.

Det er ingen bindingstid på pakkene og du kan endre intervall underveis. Du kan også endre produkt i pakken din hvis du ser at du trenger noe annet ved en levering. Alt du gjør er å logge inn i nettbutikken på Din Kontoside og endre produktene i din faste leveringspakke.

VIP-Pakke = alltid gave!

Hvor ofte blir du ikke lokket med flott gave for å bli abonnent, for så aldri høre noe mer eller bli belønnet for din lojalitet..? Vi gjør det annerledes! Helt siden vi begynte å tilby VIP-pakker på Fast Levering har vi gitt gave til alle kundene våre i hver pakke, dette var du kanskje ikke klar over?

Joda, hos oss får du gave i hver VIP-pakke, ikke bare ved innmelding. Du får alltid en flott gave i pakken din når du abonnerer på en av våre eksklusive VIP-pakke. Vi ønsker å skjemme deg bort som takk for din lojalitet. Gavene er plukket ut av meg personlig, og det er alltid noe som jeg selv ønsker å bruke. (Vi har ny gave hver 2. mnd)

VIP-Medlem

Ved å ha en VIP-pakke på Fast Levering blir du automatisk oppgradert til VIP-medlemsnivå. Da får du alltid fri frakt på ordrene dine, du får ekstra Beauty Poeng på alle dine kjøp og du får tilbud/rabatter ikke tilgjengelig for andre.

Du får rett og slett VIP-Behandling!

VIP-Gave

Når vi har kampanjer med ekstra gave i pakkene vil du som allerede er abonnent også motta den samme gaven. Ulikt de fleste andre, vi belønner både nye og eksisterende kunder. Det betyr at du ikke trenger å avmelde/påmelde abo for å få kampanjegaven, den kommer uansett!

Velge pakke

Vi kan hjelpe deg å sette sammen din perfekte pakke etter dine ønsker og behov. Etter at din VIP-Levering er i gang kan du når som helst endre produkter i pakken, endre intervall eller avslutte din levering.

Ring oss hvis du har spørsmål, Lisbeth hjelper deg!

MERK! Fast Levering løper automatisk frem til du avslutter på din konto-side, eller kontakter oss for hjelp.

VIP-PAKKER SOM GIR VIP-STATUS!

    Laster produkter