FIKK «NY HUD» MED AMPULLER

«Magiske dråper», «førstehjelp på flaske», og «som silke og diamantdryss på huden», dette er bare noe av det som beskriver Ampullene. De har blitt bestselgere på kort tid, ikke uten grunn, de gir huden en kick start og en boost. Her kan du lese hva våre kunder sider om dem og hvorfor de elskes!

«De vakre, små flaskene med krutt har tryllet med huden min»

Ampullene har jeg forelsket meg i! Etter som jeg har blitt eldre har huden min blitt mer sensitiv og den blir mye fortere rød og flasser lettere. De vakre, små flaskene med krutt har tryllet med huden min. Huden føles ikke så tørr og den slurper i seg de gode virkestoffene fra ampullene! Jeg har blitt så forelsket i disse små nydelige flaskene at jeg nå har de på fast levering, og jeg bruker de hver uke.

Hilde Harkjerr, 44 år.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SPAR 40% PÅ AMPULLEPAKKE

  Fetching products

  «En ampulle som man ser resultatet av over natten»

  Makan til kraftfulle dråper. En ampulle som man ser resultatet av over natten, disse er magisk. De hjelper så utrolig på spenst, fukt og gir en utrolig glød. Lindas produkter har snudd min problem- hud til en fresh og glødende hud. Tusen takk for ditt brennende engasjement Linda, vi er mange som setter pris på din fenomenale jobb.

  Bjørg Pettersen, 40 år.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  «Huden rett og slett stråler»

  Ampuller er hverdagsmagi for meg. Hverdagslykke! Kunne brukt de hver dag, så deilige er de. Heldigvis sitter den gode følelsen i en stund etter endt kur. Bruker de alene også, om huden trenger litt ekstra glød. Innimellom bare fordi jeg føler meg så himla bra når jeg bruker de. Huden rett og slett stråler.

  Kine Søreng, 46 år

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  «Litt dyrere, men det er de verdt 😍»

  Jeg er kjempefornøyd med disse ampullene! Man kan faktisk se at det blir mer energi og glød i huden. De gir rett og slett følelsen av luksus og velvære. Jeg liker også at dette er en 7 dagers kur, med forskjellige virkestoffer. Jeg har testet ampuller fra andre aktører, men de når ikke opp. Linda sine ampuller er litt dyrere, men det er de verdt 😍

  Gry Ekstrand 54 år

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  SPAR 40% PÅ AMPULLEPAKKE

   Fetching products

   «Rett og slett førstehjelp på flaske»

   Jeg ELSKER ampuller! De er rett og slett førstehjelp på flaske. Jeg bruker de etter endt rullebehandling, etter en skrubb, SOS maske eller alene når jeg føler huden er trett og trenger det lille ekstra. Når ampullen har trukket helt inn, er det som om jeg har fått «ny» hud. Den gløder og er stram og fin❤

   Hilde Normark Hunskaar, 50 år

   ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   «Som silke og diamantdryss på huden»

   Ampullene er noe av det nydeligste jeg metter huden min med, en ordentlig fuktighets booster! De overøser huden med dyptgående pleie og kjærlighet, og den kjennes silkemyk og glatt etter påføring. Disse er bare et av mange produkter i Linda sin serien jeg bare må ha i min daglige hudpleie rutine, da de er som silke og diamantdryss på huden.

   Lisbeth Haugsdal, 58 år.

   ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   «Masse fukt til huden og gir en fin glød»

   Ampullene er helt fantastiske. Gir masse fukt til huden og gir en fin glød. Trekker rask inn i huden uten å bli klissete. Gir en følelse av at huden blir myk og ser sunn ut. Trenger du en skikkelig boost eller jevnlig fukt til huden er ampullene supre.

   Helene Venjar, 42 år

   ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Fetching products