EGF antiagebehandling: Next level skincare!

Nå kan du ta din antiagebehandling til et helt nytt nivå med superingrediensene EGF og IGF (vekstfaktor). Med disse har vi enda et våpen i kampen mot hudens aldring, på en måte som ingen andre virkestoffer kan måle seg med. Vegansk, selvsagt!

Vekstfaktorer er signalstoffer som finnes naturlig i kroppen vår og som får cellene til å oppføre seg som de skal. Når vi blir eldre produserer vi mye mindre vekstfaktor og cellene blir «late», de rett og slett gjør en dårligere jobb.

Hva er EGF?

Vekstfaktorer er proteiner som stimulerer cellevekst og cellefunksjon. De får cellene til å dele seg, vokse og produsere proteiner som kollagen, den grunnleggende byggesteinen i huden.Ved økt kollagenproduksjon blir huden tykkere og rynkene mindre.

Når vi er barn, er kroppen fullstappet av dette, men jo eldre vi blir jo mindre produserer vi. Du vet forskjellen på hvor fort et sår hos et barn gror, kontra en voksen? Det er et direkte resultat av mengden vekstfaktor faktisk. Alt går tregere og tregere, fordi vi produserer mindre og mindre av det. Men, kliniske tester viser at ved å tilføre dette på huden «lurer» vi huden til å tro at den er yngre! Alle prosesser går fortere, bedre og mer riktig – rett og slett at huden oppfører seg mer som den gjorde da den var yngre.

 

Antiage Boost System

Antiage-kuren Antiage Boost System består av tre pipetteflasker med vekstfaktor – en til morgen, en til kveld og en til øyeområdet. Konsentratene er tynne som vann, og er et supplement til dine andre produkter. De brukes under serum og krem, som en 30 dagers kur, eller så kan du bruke dem hver dag om du ønsker det.

Produktpakken er ikke sensitivserende på huden, så den passer alle aldre (over 30 år, da behovet er mindre for de yngre) og alle hudtyper.

EGF Funfact:

Vi har ekstra mye EGF i spytt, urin og tårer. Tårer kommer når vi får en skade, og instinktivt putter vi fingeren i munnen om den får et kutt. Det er spesielt mye EGF i urinen til spedbarn, slik at de ikke blir såre på stumpen. Er ikke kroppen forunderlig? 

    Fetching products