Camp Kulinaris: HELE RUTINEN MÅTTE ENDRES

Camp Kulinaris

Da Linda Johansen deltok i programmet Camp Culinaris på TV3, måtte hun endre hudpleierutinen sin fullstendig.

«Klimaet inne på kjøkkenet er noe helt annet enn det jeg er vant til. Det er varmt, og det ligger konstant matos i luften. For en som er vant til å ha kontroll på fet hud med blanke partier var det en utfordring å gjøre en TV-innspilling samtidig», sier hun.

Konseptet går ut på at ti kjendiser skal driver en restaurant sammen i Portør, med stjernekokk Kjartan Skjelde som mentor og programleder. Èn etter èn blir de sendt hjem fra programmet, helt til en vinner står igjen, og underveis er det høyt stressnivå og spennende mat på menyen.

Under TV-innspillingen fikk Linda personlig testet produktene sine i mer krevende forhold. Nå vil hun dele sine beste tips for å holde huden og makeupen i sjakk under en krevede arbeidsdag.

LINDAS MAKEUP-FAVORITTER 

  Fetching products

  HUD- OG MAKEUP RUTINEN MÅTTE ENDRES

  På kjøkkenet var temperaturen flere ganger oppe i over 30 grader. For å gi huden et så godt utgangspunkt som mulig, og for å få makeupen til å sitte, valgte hun å gjøre noen endringer i rutinen sin. Det beste utgangspunktet for en matt overflate og mindre talgproduksjon, er en god rens og skrubb. Linda begynte hver dag med Daily Enzyme Gentle Peel etterfulgt av Salicylic Face Wash og Salicylic Tonic. Med disse tre produktene fjerner du overflødig talg og fett, og renser porene. Lindas tips er å bruke færre produkter om morgenen enn om kvelden, for å unngå det vi kaller «build up». Niacinamide 10% Serum er perfekt når du vil ha et effektivt antiage serum som i tillegg gir en nydelig glød. Healing Cream er Lindas «go to» og favoritt når det kommer til å holde huden i sjakk. Den lette fuktighetskremen beskytter, roer, fukter og balanserer uten at huden blir blank eller fet. Perfekt i varmt inneklima.

  BLE AVHENGIG AV 2 PRODUKTER

  Den største utfordringen under TV-innspillingen var at makeupen endret seg i den høye temperaturen. «Det var spesielt to produkter jeg ble helt avhengig av, som jeg hadde tilgjengelig og påførte flere ganger om dagen – det holdt underlaget i sjakk» forteller hun.

  «En stressende dag med høyt tempo kan endre hvordan huden oppfører seg – det fikk jeg erfare, og jeg ble imponert over hvordan produktene håndterte det» – sier hun begeistret.

  SLIK FÅR DU PERFEKT MAKEUP:

  1. Begynn med en god primer. Lock It Face Primer har en serumlignende, ultralett formel. Makeupen «limes» til huden og sitter hele dagen.
  2. Påfør et tynt underlag Flawless Foundation med anbefalt foundation børste. For å få det perfekte TV-finishen, legg kun et tynt lag, og kombiner med Cover Up Concealer og Sheer Powder Foundation. Dette gir deg et matt, dekkende resultat.
  3. Bruk Lock It Eye Primer på øyelokket for at øyenskyggen skal sitte godt. Et «beauty hack» du bør merke deg, er et lett puff med Blotting Powder på øyelokket før du påfører øyenskygge. Nå sitter øyemakeupen som lim.
  4. Avslutt med Blotting Powder i hele ansiktet. Dersom overflaten blir mattere enn du ønsker, og du vil tilføre litt fukt, er en spray med Rose Bloom Facial Mist oppfriskende.
  5. For å holde makeupen i sjakk hele dagen, tilfører du mer Sheer Powder Foundation og Blotting Powder ved behov.

  PRØV ALLE PRODUKTENE:

   Fetching products