Miracle Glow over natten!

Ta med hudpleieren hjem på badet ditt!

Jeg har lenge ønsket meg et peel sett som er komplett og passer alle. Du vet, et sett hvor alle komponenter er med og du trenger ikke tenke på noe mer enn hva som er der. I tillegg må det kunne blandes til slik at det passer enhver hudtype, hvor noen vil ha den sterk og noen vil ha den svak. Jeg vil ta den med på reise og bruke den som partypeel (det vil si; ikke flasse eller ha «stygg» hud dagen etter).

Med Miracle Glow Mask Set kan du gjøre alt dette! Dette behandlingssettet tilpasser du til din hud med to ansiktsmasker + en power Glow-Booster. Glow Booster og en av ansiktsmaskene er syrebasert. Men hva gjør egentlig syrer med huden?

Felles for alle syrer er at de har en eksfolierende effekt, altså at de løser opp i det øverste laget av gamle hudceller på huden. Dette er celler som er klare til å falle av, men som bare trenger en liten dytt, slik at det blir plass til nye, unge celler. Størrelsen på noen av syrene gjør også at de kan trekke dypt ned i huden, styrke bindevevet og øke produksjonen av hyaluronsyre. Hudlaget med levende celler blir tykkere mens hudlaget med døde celler blir tynnere. Resultatet er en jevnere hudoverflate, med et sunnere utseende – det vi kaller for glød.

De to syrene vi bruker i dette settet er AHA syrer, også kalt fruktsyrer. De har ulik styrke på eksfolieringen, hvor glykolsyre er den mest kraftfulle. Den øker hudens cellefornyelse, noe som er bra for en moden hud, hvor cellefornyelsen går saktere enn hos en ung hud. Den eksfolierende effekten bidrar også til å glatte ut linjer og rynker, og behandler pigmenteringer nede i hude. Mandelsyre er optimal for en sensitiv eller akne-plaget hud, da den også har anti-inflammatorisk effekt. Kombinasjonene av disse to er magisk!

Det som er viktig etter en peel er å fukte og roe huden og her kommer den siste masken inn. Med blandt annet grønn te (antioksidanter), Ceramider og Glycerin (fukt) gir den både fukt og næring til huden, og det beste er at du kan sove med den om natten.

Pga dette tar behandlingen mye mindre tid og det er kjapt å gjøre før du legger deg. Personlig tar jeg på syremasken med booster og har det på mens jeg tar kveldstellet. Så vasker jeg av, tar på masken og legger meg. Alt som tar kortere tid, syntes i alle fall jeg er lettere å gjennomføre. Det er som å ta med seg hudpleieren hjem på eget bad det, uten at det tar fra deg noe tid!

Slik gjør du:

1: Rengjør huden med en oljefri rens (olje på huden reduserer virkning)

2: Bland ca ½ ts Peeling Mask med ½ – 1 trykk GLOW Booster og påfør ansikt og hals, men unngå øyepartiet. Pass på at huden er helt tørr før påføring. Det er mengden Booster som bestemmer styrken på behandlingen, start gjerne forsiktig. Har du sensitiv hud så bruk ½ pump. La virke i 10-20 min avhengig av din huds toleranse. Bruk en fuktig mikrofibervott og vask av masken.

3: Legg på ca ½ ts Energizing mask og la virke over natten. Den skal dekke huden godt men ikke være i så tykt lag at puten blir klissete. Husk å legg på halsen også.

VÅRE BEHANDLINGSPRODUKTER:

    Laster produkter