LET´S TALK ABOUT LIPS!

Vår naturlige ansiktsfarge avtar med årene og leppene mister sin spenst og fylde – på lik linje med huden vår. Akkurat derfor er det ikke likegyldig hvilket leppeprodukt du bruker. 

Jeg har lenge ønsket meg et anti-age produkt til leppene, og akkurat det er min LIP BOOSTER! Den er et allround produkt til hverdag og fest, ja til og med om natten. Jeg har Lip Booster på nattbordet, i vesken, i bilen og på kontoret, og jeg bruker den hver natt.  Den plumper og revitaliserer leppene dine med peptider, hyaluronsyre og vitamin E og er en intensiv leppebehandling for jevnere, fyldigere, fuktige og yngre lepper.  

Vanilla lips scrub

For å få fine, myke lepper året rundt bruker jeg også Lip Scrub. Spesielt viktig er den høst, vinter og vår. Leppene våre blir tørre i kulda og du har sikkert merket at du til tider har lyst til å dra av en hudfille? Nei, nei, dropp det – bruk heller en skrubb tilpasset leppene som skånsomt fjerner, og ikke minst forebygger dette. 

Er du en av oss som bruker mye leppestift, så er en ukentlig skrubb fint for å få leppestiften til å sitte bedre, og ikke minst- bli kvitt alle rester av farge som kan sette seg i tørr hud.. 

 

Sugarlips er en luksuriøs leppeskrubb som etterlater leppene myke og jevne, og smaker deilig av vanilje. Leppeskrubben masseres forsiktig inn i leppene. Fjern overflødig produkt med vann, eller gni forsiktig bort med papir. Legg på et lag med Lip Booster og; voilà

read it – want it?

    Laster produkter