Hva er Skin Lifter PRO?

Det ultimate hjemmeapparat for voksen hud!

Her kan du virkelig få følelsen av at du tar hudpleieren med hjem på eget bad. Med Skin Lifter PRO kan du gi huden din enda mer enn du får gjort med å påføre produkter. I dette hendige apparatet kombineres ultralyd-teknologien med fordelene fra LED lys, og fuktighet kan sluses dypt ned i huden, samtidig som alle hudlag stimuleres og forynges!

Ultralyd

Ultralyd er lydbølger med så høy frekvens at vi ofte ikke kan høre dem. I SkinLifter Pro bruker vi en frekvens på 3MHz. Effekten i huden er at blodsirkulasjonen øker, næringsopptaket bedres og de dypere hudlagene der vi finner kollagen, elastin og hyaluronsyre stimuleres. Ultralydbølgene er avhengig av en gelé, som ligger mellom huden og proben, for at ultralydbølgene skal ledes ned i huden på riktig måte. Man må sikre seg at man bruker produkter tilpasset denne behandlingen. Det fungerer ikke på tørr hud eller med oljebaserte produkter. (Du finner produktene nederst på siden.)

Ultralyd har vært i bruk både i medisinske behandlinger og i hudpleiebehandlinger i en årrekke, med gode resultater og lite eller ingen bivirkninger. Behandlingen er behagelig og smertefri.

LED-lys behandling

Dette har etter hvert blitt en populær hudpleiebehandling, da det viser seg å gi gode resultater på en skånsom måte. Fargen på lyset (antall nm) er avgjørende for hvilken effekt det har i huden og hvor dypt ned det virker. I vår SkinLifter Pro bruker vi en blanding av gult og rødt LED lys. Det gule virker beroligende, mens det røde har en anti-age effekt. En behagelig og skånsom måte å behandle en voksen hud på – med gode resultater.

Kombinasjonen ultralyd og LED lys vil gi deg en virkningsfull behandling på en mild og behagelig måte. Og det beste av alt – du kan enkelt utføre den på deg selv, hjemme på eget bad – eller i sofaen for den del.

10 minutter med denne et par ganger i uka vil gi deg en fuktmettet hud og en flott glød. De fleste ser en bedring på linjene sine, og huden føles strammere.

Spørsmål: Ser jeg forskjell etter kun en behandling?

Svar: Mange gjør det, særlig de med tørr hud. Resultater på sikt får men ved å bruke den fast 1 – 3 dager i uka. Du kan bruke LED-lyset alene flere dager i uken!

Tips: Bruk den gjerne i kombinasjon med Meso Glow Skin Roller Kit for maks resultat og fantastisk plump! Rulle først og sluse inn ampulle og serum med SkinLifter Pro etterpå.

    Laster produkter