Hva ER meso glow Skin THERAPY rullebehandling?

meso glow

Nå er det slutt på den tradisjonelle metall-rullen, for her kommer endelig mitt Meso Glow rullesystem som er 100% hygienisk og uten fare for å skade huden.

 

Du har kanskje hørt om, eller sett reklame for de populære dermarullene som har vært på markedet en stund? Jeg har kjent til denne behandlingsmetoden helt siden 2007 da jeg samarbeidet med den tyske legen som er utvikleren til dette hudkonseptet. Faktisk så var min hudpleiesalong den første i Norge til å tilby den avanserte behandlingen.

Å behandle huden med en rulle er et effektivt verktøy, men dessverre er det mange som ikke utfører behandlingen korrekt. De tradisjonelle rullene er laget av metall og ikke alle av like god kvalitet. I tillegg er det mange som renser ikke rullen godt nok, oppbevarer rullen feil slik at den blir en bakteriebombe, bruker en rulle som er slitt og ikke lengre skarp, eller de bruker feil produkter med rullen.

Nytt og revolusjonerende;
MESO GLOW selvoppløsende dermarulle

Formålet med å bruke en dermarulle er at de små nålene prikker mikroskopiske hull i huden og «plasserer» virkestoffer inne i huden fremfor kun på overflaten. De små hullene fornyer også cellevekst og øker blodsirkulasjonen. Dette bidrar til en glattere hud, samtidig minskes linjer, små arr og grove porer. Nedenfor ser du hva min Meso Glow behandling består av.

Rullehoder

Meso serum

Caviar ampuller

RULLEHODER
Nålene er laget av krystallisert serum som løser seg opp nede i huden, dvs selve rulle-nålen løser seg opp og slipper virkestoffene. Rullehodene skal kastes etter bruk og hver behandling er 100% bakteriefri!

MESO-SERUM
Med cellefornyende vekstfaktor kickstartes huden med rullebehandlingen. Serumet trykkes ned i huden via rullen og behandlingen skjer innenfra.

AMPULLER
Caviar Glow ampullen gir umiddelbar fukt og glød til huden etter endt rullebehandling. Hele ampullen skal brukes og huden overøses med pleiende konsentrat. Man avslutter hver rullebehandling med ampulle.

Hvem bør ikke bruke Meso Glow rullebehandling?

Har du akne i utbrudd, eller har sår hud som stadig er betent bør du ikke rulle på den. Dermarullen kan spre bakteriene rundt i resten av ansiktet og irritere den unødvendig.

Hvor ofte kan man behandle huden?

Behandling bør ikke utføres oftere enn 1-2 ganger pr uke da huden trenger tid på å stabilisere seg. Det bør gå minimum 3 dager mellom hver behandling. Vi anbefaler ikke å bruke produkter med AHA-syrer rett før, eller umiddelbart etter en Meso Glow behandling. 2 dager før og etter er en god huskeregel.
For en intensiv kur kan man rulle hver 4 dag i 5 uker, dvs 8 behandlinger (2 sett) til sammen. Deretter vedlikeholde med 1-2 behandlinger pr mnd.

Gjør det vondt?

Nei! Det oppleves som en litt kløende prikking. Huden kan oppleves rødlig og litt sår. Dette er helt vanlig og er et resultat av 3000 bittesmå nåler som bryter hudens overflate. Føles huden tørr eller stram etter behandling, påfør rikelig med ansiktskrem etter medfølgende ampulle.

Slik ruller du

Jo grundigere du er, desto bedre resultat. Start eksempelvis langs kjeven hvor du starter ved å rulle 4 til 6 ganger opp og ned langs kjevebenet. Så tar du område for område på begge sider av ansiktet. Fortsett på denne måten i hele ansiktet til du har rullet over ansiktshuden i alle retninger flere ganger, i minst 10-15 minutter.

Jeg anbefaler ikke å bruke de mest aktive produktene dine rett etterpå da huden er mer sensitiv enn vanlig.

Nedenfor ser du hvilke produkter jeg anbefaler sammen med rullebehandlingen.

GET YOUR GLOW ON! ❤︎

    Laster produkter