Dette gjør min hudpleier hver uke

Meso glow skin roller kit

Du har hørt meg si det før: Ta med hudpleieren hjem på eget bad! Dette er selvfølgelig en metafor, men jeg mener at man kan gjøre så mye med huden sin hjemme, med aktive produkter og behandlinger. Det man gjør hjemme, daglig og ukentlig, gir faktisk mer resultater enn én behandling i ny og ne i en hudpleiesalong.

Er du med i vår Facebookgruppe?

For noen uker siden delte en av mine hudpleiere sin hjemmebehandling i vår Facebookgruppe. Denne ble så etterspurt i etterkant, at vi også vil dele den her.

Behandlingen består av Double Peel, Meso Glow rullesett, Skin Lifter, Aqua Mask og Calming Facemist.

Her er hennes oppskrift:

1: På nyrenset hud, skrubber jeg i ca 2 minutter med Double Peel. Trenger ikke skrubbe hardt med fingrene, bare sørg for å holde det vått. Enzymene kan nemlig ikke jobbe godt uten vann, så masser det bare lett med fuktige fingre i hele ansiktet. Vask av med fuktig mikrofibervott.

2: Selv tar jeg med alle de andre produktene inn til stuen. Skjenker meg et glass rødvin. Setter på Netflix og gjør behandlingen samtidig som jeg ser på tv. Kos!

3: Tar på 1 pipette Meso serum, ruller i 5 minutter jevnt over hele ansiktet. Tar en pipette til av Meso serum, ruller i 10 minutter til. Til slutt så sprayer jeg på Face Mist, og ruller over slik at siste rest av nålene løser seg opp og havner i huden. Nålene løser seg lettere opp på fuktig hud.

4: Knekker en ampulle, og tar på en dæsj i pannen. Tar et pump av Aqua Mask direkte på proben til Skin Lifter og sluser det inn. Slik gjør jeg i hele ansiktet, og deler det i 3 områder (panne+ kinn/nese + kinn/hake) slik at ampullen ikke trekker inn før jeg kommer dit med Skin Lifter. Blir det tørt sprayer jeg på en sprut med Face Mist, slik at proben glir lettere. Bruker ca 10 min på hele ansiktet.

5: Avslutter med nattkrem, bare for å legge et «lite lokk» på det hele før jeg skal legge meg.

6: Gleder meg til å våkne opp med hydrert, fresh hud i morgen!

 

 

WANT IT? BUY IT!

    Laster produkter