hjemmebehaNdlingenE du bør prøve nå!

Du har hørt meg si det før: Ta med hudpleieren hjem på eget bad! Dette er selvfølgelig en metafor, men jeg mener at man kan gjøre så mye med huden sin hjemme, med aktive produkter og behandlinger. Det man gjør hjemme, daglig og ukentlig, gir faktisk mer resultater enn én behandling i ny og ne i en hudpleiesalong.

PRØV EN HJEMMEBEHANDLING!

Jeg har i lang tid jobbet med å utvikle nettopp hjemmebehandlinger, fordi jeg mener at den velværen du kan gi deg selv ukentlig og daglig på eget bad, er den aller viktigste. Her er mine tips til hvordan du kan behandle huden din med de mest aktive behandlingene denne sesongen:

RULLEBEHANDLING FOR EN GLATTERE HUD

Meso Glow Skin Roller Kit er neste generasjon nåleruller. Her er det ikke metallnåler, men pigger laget av krystallisert serum, som rulles over huden. Piggene lager små hull i hudoverflaten, og piggenes gode ingredienser løser seg opp nede i huden. Dette kit’et er en komplett 4 ukers kur, med serum og ampuller inkludert. Du vil få en strammere, mer plumpet hud med masse glød!

Nå er rullene mine kommet i en ny og forbedret variant, som gir et enda bedre boost. Kombiner dem gjerne med andre behandlinger, som ampuller, Glow maskene eller SkinLifter Pro!

«NY HUD» OVER NATTEN?

Etter at salongene mine var et lukket kapittel, har mitt ønske alltid vært at DU skal få hudpleieren hjem på ditt bad! Ikke i ordets rette forstand, men som en metafor på at jeg vil skape salongbehandlinger til hjemmebruk.

De fleste er kjent med at syrer må til for å hanskes med aldringstegn. Nå har jeg laget en peeling mask som behandler huden din mens du sover, som består av effektive syrer og pleiende ingredienser. En behandling du enkelt gjør hjemme!

Miracle Glow Mask Set inneholder 3 produkter, som på hver sin måte bidrar til å fornye huden din. Pakken består av 2 syreprodukter; Mandelsyre og Glycolsyre, samt en lindrende maske du kan sove med over natten. Du booster Glykolsyren (step 1) med Mandelsyren (Glow booster) dersom du vil ha en sterkere peel (anbefales!) og avslutter med lindrende maske (Step 2).

Dette er den perfekte peelen for deg som vil bruke syrer, men som er usikker på hvor mye du tåler. Her kan du blande og skape din egen styrke. Perfekt!

Miracle Glow Mask Set

«Nå har jeg bestemt meg for å komme ut av korona-karantene med glødende hud! Gleder meg til bestilte produkter kommer!»

-KUNDE

REDUSER LINJER OG ØK FUKTIGHETEN MED ULTRALYD!

Med Skin Lifter PRO får du virkelig følelsen av at du har hudpleieren hjemme på eget bad. Med denne kan du gi huden din enda mer enn du får gjort med å påføre produkter. I dette hendige apparatet kombineres ultralyd-teknologien med fordelene fra LED lys, og fuktighet (og andre ingredienser) kan sluses dypt ned i huden, samtidig som alle hudlag stimuleres og forynges!

3 Step Facial Sheetmask

1-2-3 GLOW?

Med vårt 3 Step Home Facial Kit kan du faktisk ta med deg hudpleieren hvor som helst – på reise, på jobb, ja faktisk der du måtte ha mulighet til å ta en rask liten maske-behandling.

Dette produktet har alt du trenger for å gi deg selv en profesjonell behandling hjemme på kort tid. Her har du en mild syrepeel, en deilig fuktighetsmaske og en pleiende krem i en praktisk tredelt pakke.

TAKE YOUR SKIN TO THE GYM

Gi huden en ukes «trening» og gjenopprett energi, glød og fuktbalanse med våre ampuller! Huden kan lett havne i ubalanse mellom ulike årstider, og dette kan vise seg på forskjellige måter. Noen blir tørre, andre blir mer sensitive og noen får problemer med kviser. Den beste måten å få huden din tilbake i toppform er å ta en kurbehandling hjemme. Denne tar kun 7 dager, du får en skikkelig boost. Prøv en 7-dagers ampullekur nå! 

  Laster produkter

  POPULÆRT: ØYEMASKER!

  Har du ennå ikke prøvd de populære sheetmaskene på markedet? Da bør dette bli en del av din ukentlige rutine. Med øyemasker kan du freshe opp øyehuden på få minutter og virkningen er umiddelbar! De fleste maskene på markedet er billige å lage og består av grove fibre. De er ofte litt tykke og har liten kapasitet til å holde på fuktighet uten at den raskt fordamper. De sklir ofte lett av huden, så man må være i ro. Våre masker er laget av Bio-Cellulose som er et naturlig fiber, og hvert fiber kan holde opptil 100 ganger sin tørrvekt i vann. Masken er veldig tynn, noe som betyr at den ligger tett på huden uten at den sklir, og all fuktighet trekker inn i huden uten å fordampe. Eye Recovery Mask gir umiddelbar effekt!

  WANT IT? BUY IT!

   Laster produkter