Fuktighet på spray

Facemists

Visste du at en hud som mangler fuktighet blir mer sensitiv? En fuktfattig hud vil også prøve å produsere mer talg, for å «smøre» seg selv, og da kan man lettere få tilstoppede porer, som kan gi både kviser og sorte prikker. Å få huden i balanse gjør at den ser sunnere ut, får færre linjer, mindre tilstopninger og mer glød. Nøkkelen til fresh hud ligger i fuktighet!

  Laster produkter

  Vi har nå to fuktighetssprayer i vårt sortiment – også kalt facemister. Du kan bruke dem som den del av hudpleierutinen din, over make up og gjerne flere ganger om dagen. Sitter du mye foran skjerm? Da er dette et perfekt produkt å ha stående på pulten. Jobber du i tørt inneklima? Ha en spray i vesken og gi huden fukt gjennom dagen.

   

  FACIAL MIST
  ROSE BLOOM

  Rosevann er en ingrediens som har blitt brukt i mange hundre år, og det er ikke uten grunn. Vårt rosevann er destillert fra kronbladene til Damaskrosen. Den er naturlig antibakteriell og virker rensende og balanserende på huden. I tillegg har den egenskaper som er pleiende og beroligende og det gir en frisk glød. Samtidig som rosevannet roer ned overaktive talgkjertler, vil den tilføre fuktighet som er lett og god for alle hudtyper – uten at man blir blank.

  FACIAL MIST
  GREEN TEA

  Grønn te er en kjent antioksidant, som sammen med spirulina beskytter huden mot frie radikaler. Frie radiakaler kommer blandt annet fra forurensing, pc støv og stråler fra både sol og skjermer. Antioksidantene hjelper med å reparere skadene og hindrer nedbryting av hudceller. I tillegg inneholder misten aloe vera og agurk, som lindrer og fukter en stresset hud. Naturlig olje fra neroli og glyserin vil gi ekstra fuktighet på en skånsom måte. Den passer for alle, også de med sensitiv hud – perfekt for deg som jobber i et tørt inneklima eller sitter mye foran en skjerm.

  Facial mist green tea

   

  • Genialt å ha i vesken eller stående på kontorpulten – eller begge deler.
  • Spray lett over ansikt, hals og bryst, gjerne flere ganger i løpet av dagen.
  • Kan brukes under og over andre hudpleieprodukter.
  • Super både under og over makeup.
  • Gir påfyll av fukt, beskyttelse og en fresh følelse gjennom dagen.

   

  LINDAS TIPS
  Bruk en mist på legger eller andre deler av kroppen om sommeren. Det kjøler ned og gir ekstra fuktighet. Tørt hår kan gjerne også få seg en liten dusj.