BØR DU ENDRE RENSERUTINE OM SOMMEREN?

…Svaret er JA!

De fleste opplever at huden endrer seg etterhvert som temperaturen øker. Man bruker solprodukter, svetter lettere, og mange får en økt talgproduksjon. Alt dette påvirker huden vår. Ved å rense huden godt hver dag, også på ferie, vil du forebygge tilstoppet, gusten og irritert hud.

 

Har du hørt om dobbeltrens?

Solkrem, make-up og talg (naturlige oljer i huden), trenger en oljebasert rens for å fjernes tilstrekkelig. Får du ikke bort alt, blir det liggende som en hinne på huden din, akkurat som i stekepannen uten vaskemiddel. Dette hindrer andre produkter du smører på i å trekke inn, samtidig som det tilstopper porene.

For optimal rens anbefaler vi derfor å «dobbeltrense». Det vil si at man først renser med en  oljebasert  rens (Cleansing Cream) for å fjerne makeup, forurensing og rester av solfaktor. Så renser man med en  vannbasert  rens (som Gentle daily Wash eller Salicylic Wash) for å vaske bort restene fra oljen, samt svette og skitt på huden.  Avslutt med en  tonic som renser i dybden og du har en skinnende ren hud som er klar for serum og krem.  

Etter en god natts søvn gjennom en varm sommernatt, har huden skilt ut både svette, talg og avfallsstoffer. Derfor er det viktig å rense huden også på morgenen, selv om du ikke har planer om å sminke deg. Vi anbefaler en lett rens med Gentle Daily Wash etterfulgt av en tonic som gjør huden klar for en ny dag i solen.

 

PERFEKT FOR HYTTETUREN!

Ta med deg våre Travel Size renseprodukter på ferie i sommer. Enklere blir det ikke å oppretteholde en god rutine og å føle seg fresh hele sommeren.

LINDAS TIPS!

Min hud har porer, får fremdeles litt utbrudd og jeg bruker makeup hver dag. Derfor bruker jeg alle tre renseproduktene, for å være helt sikker på at jeg har ren hud, innenfra og ut. 
 
På morgenen renser jeg med antibakterielle Detox Salisylic wash, vasker av med mikrofibervott og påfører Detox Salisylic Tonic. Da får jeg renset porene, får bort oljer og døde hudceller og jeg får en frisk, fin hud med mindre utbrudd. 
Husk: Du bruker ikke mere produkt av å ha flere renser, du fordeler det bare utover lengre tid! 
 
På kvelden dobbeltrenser jeg med Cleansing Cream og Gentle Daily Wash for å bli kvitt sminke, forurensing og skitt. Vasker av med mikrofiberklut og påfører Detox Salisylic Tonic  før serum og krem. 

Vi har 3 renser i vår serie. Noen kombinerer alle, mens andre finner sin ene favoritt.

Cleasning cream er en oljebasert rens som passer perfekt for deg som har tørr til normal hud. Den fjerner sminke og solfaktor, og passer derfor perfekt som steg 1 en en «dobbeltrens».

Gentle Daily Wash er en skummende rens og passer alle bortsett fra veldig tørr hud. Den tar bort sminke, men ikke like bra som Cleansing Cream.

Detox Wash er en skummende rens med salisylsyre som passer for deg med fet og kombinert hud. Den renser opp i porene og holder de rene.

TIPS: Bruker du mer enn 3 renseprodukter fast, så lønner det seg å ha dem på fast levering! Da får du alltid 20% rabatt og du velger selv intervall på levering.
Les mer om dette her.

read it – want it?

    Laster produkter