Derfor sverger jeg til salysylsyre!

For meg som er født med et fethudtype så kan jeg med sikkerhet si at lite ved huden min har irritert meg så mye som mine store porer. Som jenter flest blir man jo nesten besatt av disse små hullene i huden og de får ufortjent mye oppmerksomhet. Både av meg og andre som meg.

Det er mye å si om porer og èn ting er sikkert, det er mange myter om dem! For det første, porene våre kan ikke åpnes eller lukkes slik mange tror, men de kan gjøres mindre synlige hvis de først har blitt store.

Porene utvides ved at de tilstoppes av talg, fett, forurensing og makeup som ikke fjernes daglig. Er du dårlig på å rense og skrubbe huden, er det sannsynlig at dine porer er mer synlige. Jo mere som er dyttet ned i der, jo større blir de. Det er som magesekken, jo mer du spiser jo større blir den!

Min redning er salisylsyre! Salisylsyre er en skikkelig «superstar» når det kommer til porer, blank hud og urenheter. Du kan sammenligne det med at du tar med vaskekosten ned i porene og rengjør innenfra. Salisylsyre er en fettløselighet syre som eksfolierer overflaten på huden og løser opp tilstopninger i porene som fører til hudormer, kviser og hvite nupper. I tillegg gir den deg en klarere hud og minimerer utseendet på porene i ansiktet. På den måten kommer porene tilbake til sitt normale utseende og blir mindre fremtredende.

Mine DETOX produkter har salisylsyre som hovedingrediens. Produktene er ikke bare for dem med kviser, de kan brukes av alle som opplever store porer eller en kvise i ny og ne. Da skal man bare ikke bruke hele serien, men plukke det man trenger. Selv bruker jeg DETOX Wash og Tonic daglig. Spot Killer kan jeg aldri være foruten – du vet aldri når en kvise dukker opp! Healing cream, bruker jeg ofte for å få mindre blank hud og den er perfekt for sensitiv hud!

Husk at du alltid kan kontakte oss på e-post eller i sosiale medier hvis du trenger ekstra veiledning med din hud, og hva som passer dine porer best.

read it – want it?

    Laster produkter