Cocktail Your Skin!

Metaforen jeg elsker om å ta med hudpleieren hjem på eget bad er tatt til et nytt nivå! Disse boosterne er laget for at du selv skal kunne mikse og blande og skreddersy dine hudpleieprodukter, slik at de passer perfekt til nettopp DIN hud, og hjelper med nettopp DINE hud-utfordringer.

Har du en krem du bare elsker, men som gjerne kunne inneholdt litt mer fuktighet? Har du et serum som hjelper mot det meste, men du kunne tenke deg enda mer aktiv antiage? Disse konsentratene forsterker dine kremer og serumer, enten du ønsker mer fukt, mer glød, mer oppstramming eller mindre pigmentflekker.

Og vil du virkelig gi huden krutt, kan boosteren brukes alene, under serum og krem. Det er også mulig å blande flere boostere sammen. Mix & match!

Det er 4 forskjellige boostere, og alle kan finne en eller flere som passer for seg. Dette er tyntflytende konsentrater med aktive virkestoffer, som trekker ned i huden og ikke blir liggende på overflaten. Molekylene er små, og påvirker hudcellene som dannes i epidermis. Målet er å påvirke huden til å fungere så optimalt som mulig, og dermed vil den også føles og se sunnere og freshere ut.

 

VITAMIN A BOOSTER

Vitamin A Booster forvandler ethvert serum eller krem til et effektivt antiageprodukt, og du kan enkelt tilpasse styrken til din hud. Retinol er kjent for å øke celleaktiviteten og huden opptrer glattere. Dette kraftfulle retinolkonsentratet behandler aldringstegn, demper acne, reparerer solskader, reduserer pigmentflekker og jevner ut hudtonen. Du får en fastere, jevnere og mer strålende hud som resultat.

(Bør brukes om natten. Husk solfaktor når du behandler huden med A-vitamin!)

 

PEPTIDE BOOSTER

Peptide Booster passer for slapp hud, hvor bindevevet er svekket. Huden styrkes, opptrer fastere og elastisiteten bedres, da hudens egen kollagen- og elastinproduksjon økes.  Peptide Booster retter seg spesifikt mot aldringstegn i huden, for å behandle alt fra en ujevn hudtone til fine linjer og rynker. De spesialiserte, cellekommuniserende ingrediensene lærer hudens celler å fungere som om de var unge igjen, gjennom å styrke deres egne reparasjonsevner. Sammen med aminosyrer, antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, reparerer og beskytter Peptide Booster hudens barriere og øker dens naturlige motstandskraft.

 

RADIANCE BOOSTER

Radiance Booster kan hemme tyrosinaseaktiviteten i huden, noe som kan redusere pigmentering. Tyrosinase er enzymet som omdanner tyrosin til melanin (pigment). Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler og annen nedbryting. Huden kan få en glattere og klarere overflate med mer glød. Tenk på å alltid bruke høy solfaktor på dagtid for å redusere sjansen for nye hyperpigmenteringer og solskader.

 

HYDRATION BOOSTER

Hydration Booster passer for dehydrert og sensitiv hud, som trenger ekstra fuktighet. Huden opptrer fastere, glattere og mer glansfull når man får fuktmettet den. Denne boosteren inneholder nanohyaluronsyre. Hyaluronsyre produseres naturlig i kroppen, og binder enormt mye fuktighet. De små hyaluronsyre-molekylene vi bruker her, gjør huden mykere, motvirker fuktighetstap, tørrhetslinjer, gusten og slapp hud. Kombiner med en rik fuktighetskrem for maksimal fuktbalanse.

 

Se alle Lindas ansiktsserum og boostere her!

    Laster produkter