Bli klar til 17.mai NÅ!

Årets nasjonaldag blir annerledes, men den kan også bli minneverdig med kun de nærmeste til stede. Vi regner med at du både skal pynte deg selv, og hjemmet ditt til 17.mai? Og det blir nok noen bilder og digitale face-time hilsener til nære og kjære!

PRØV EN 8-DAGERSKUR!

I mai er det flere anledninger til å stråle. 17.mai er rett rundt hjørnet, og kanskje du skal i konfirmasjon eller bryllup den nærmeste tiden? Vil du ha en «wake-up-call» og en skikkelig boost etter en lang vinter, anbefaler vi å teste Lindas 8 dagerskur, og akkurat nå kan du prøve den med 40% rabatt!

Dette er en superenkel behandling du rekker før 17.mai.
Behandlingen består av en syrebehandling (Miracle Glow Mask Set) fuktmasker for øynene (Eye Recovery Mask) og 7 engangsampuller.

RE-START NÅ!

Uansett hvilke utfordringer du opplever med huden din gjennom året, er det helt naturlig at den havner i ubalanse til ulike årstider. Innimellom er det derfor viktig å gi huden en «re-start», for å se resultater. Med denne 8-dagerskuren vil du få en spenstigere hud som stråler!

 

TAKE YOUR SKIN TO THE GYM

Gi huden en ukes «trening» og gjenopprett energi, glød og fuktbalanse med våre ampuller! Den beste måten å få huden din tilbake i toppform er å ta en kurbehandling hjemme. Ampullekuren tar 7 dager, og sammen med Miracle Glow behandlingen får du en skikkelig boost på kun 8 dager! 

DAG 1: Hver dag bør du rense huden din morgen og kveld, gjerne med en oljefri rens, for eksempel Gentle Daily Wash. På kveldstid, dag 1, gjør du en Miracle Glow Mask behandling. Dette kickstarter hudfornyelsen! Det kan virke komplisert at behandlingen består av 3 produkter, men tanken er at du skal blande STEP1 med Booster til ønsket styrke. Vil du ha en sterk syrepeel, bruker du mest av step 1 og litt booster. Vil du ha en mildere peel bruker du mest booster. Grunnen er at Step 1 inneholder glykolsyre som er sterkere for huden enn mandelsyre (booster). Ha syremasken på huden i opp mot 15 minutter.

DAG 2-8: De neste dagene skal du bruke Repair & Rebuild ampullene. Du bruker én ampulle hver kveld, etter rens og tonic. Noen liker å avslutte med nattkrem, mens andre synes ampullen gir nok fukt til å vare gjennom natten. La huden din bestemme. Ampullene gir masse næring og effektive virkestoffer, bidrar til økt cellefornyelse, behandling av aldringstegn og beskyttelse mot oksidative skader, forårsaket av frie radikaler.
Energy & Glow ampullene inneholder ikke olje og passer til alle, bortsett fra sensitiv rosacea hud.

DAG 8: Den siste dagen kan du i tillegg til ampulle, bruke en øye maske for å våkne ekstra fuktet i huden dagen etter.

«LUKSUSFØLELSE PÅ EGET BAD

Herlig duft og deilig konsistens. Påfører på kvelden før nattkrem. Føler virkelig at huden min nyter hver eneste dråpe! Våkner opp med god og myk hud neste morgen!»

– KUNDE

Med denne ampulle-pakken får du alt du trenger til en 8-dagerskur! Pakken inneholder en prøve på Miracle Glow behandlingen, 2 stykk Eye Recovery Mask og et fullverdig ampullesett med 7 ampuller. I tillegg får du en pakke med to mikrofibervotter og prøve på Gentle Daily Wash. Alt sammen med hele 40% rabatt akkurat nå!

POPULÆRT: ØYEMASKER!

Har du ennå ikke prøvd de populære sheetmaskene på markedet? Da bør dette bli en del av din ukentlige rutine. Med øyemasker kan du freshe opp øyehuden på få minutter og virkningen er umiddelbar! De fleste maskene på markedet er billige å lage og består av grove fibre. De er ofte litt tykke og har liten kapasitet til å holde på fuktighet uten at den raskt fordamper. De sklir derfor lett av huden, så man må være i ro. Våre masker er laget av Bio-Cellulose som er et naturlig fiber, og hvert fiber kan holde opptil 100 ganger sin tørrvekt i vann. Masken er veldig tynn, noe som betyr at den ligger tett på huden uten at den sklir, og all fuktighet trekker inn i huden uten å fordampe. Eye Recovery Mask gir umiddelbar effekt!

WANT IT? BUY IT!

    Laster produkter