Behandler du kviser på den gammeldagse måten?

Veldig ofte, og i hvert fall i «gamle dager» var det vanlig å bruke sterke produkter på kvisene for å tørke dem ut. Alt fra alkohol til tannkrem har vært brukt, men heldigvis vet vi bedre i dag.

Huden er et smart organ som alltid vil prøve å fikse seg selv, så hvis du for eksempel bruker en rens som tørker ut huden, vil den produsere mer talg for å «smøre» seg selv. Dette resulterer i at huden blir blank og fet, og da smører vi ofte på en krem som tørker ut huden enda mer.

Den blir tørrere, men samtidig produserer den enda mer talg for å fikse problemet og en evig runddans er i gang. Nøkkelen ligger i å klare å dempe talgproduksjonen samtidig som huden ikke blir tørket ut.

Vår Clear Skin Detox serie er laget for nettopp dette. Du kan bruke hele serien sammen, eller velge hva din hud har behov for, kanskje det bare er noen av dem.

I stedet for tannkremen man brukte i gamle dager, kan du bruke Spot Killer. Den har naturlige antibakterielle stoffer for å raskt kontrollere kviser og inflammasjon i huden. AHA-syre forebygger fremtidige utbrudd ved å fjerne døde hudceller som tetter porene. En blanding av Zink PCA og Aloe Vera reduserer talgproduksjon, roer irritasjon og regulerer over-aktive talgkjertler. Denne kan du bruke så ofte du vil og påføre flere ganger om dagen!

  Laster produkter

  Et lite obs når man bruker akneprodukter: Jeg vil si at rundt 90% av dem som sliter med akne eller urenheter mangler fukt i huden sin. En tørr hud har en svakere hudbarriere, og da blir den ofte mer sensitiv og urenheter dukker opp. Husk derfor å kombinere akneprodukter med fuktprodukter som er egnet til dette.

  Selv har jeg en hud som hele tiden må holdes i sjakk både på fukt og talg. Jeg bruker Detox produktene daglig, men jeg er også helt avhengig av  min fuktfavoritt: Glacier Skin Lock!  Denne er oljefri, forsvinner ned i huden og holder huden fuktig gjennom dagen.

  Hilsen Linda xoxo

  Anbefalte produkter

   Laster produkter