BEAUTY WHILE YOU SLEEP!

Min drøm er å fylle ditt hjem med produkter som jeg selv elsker, bruker og mener at vi kvinner fortjener. Derfor har jeg skapt Linda Home. Produktene som lanseres i LINDA HOME skal gi deg økt grad av velvære og følelsen av litt luksus i hverdagen. Dette er det første produktet i kolleksjonen, men det kommer mer!

Du har kanskje hørt om silke-putetrekk, men ikke helt skjønt hvorfor det er bra?

Silke er noe av det beste du kan ha mot huden og håret ditt om natten, og dette av mange årsaker. Silke består nemlig av naturlige glatte fibre som hjelper huden med å opprettholde sin naturlige fuktighetsbalanse, holde håret mykt og i tillegg er det utrolig deilig å sove på. Det er så deilig at har du først sovet på silke, vil du aldri sove på noe annet.

Etter å ha sovet på silke i ett år bestemte jeg meg for at dette var noe jeg ville inkludere i mitt hudpleieunivers!

Vi tilbringer 7-8 timer i sengen hver natt, det er 1/3 av livet vårt det! Derfor velger jeg alltid å legge penger i deilig kvalitet som gjør at jeg sover godt og at jeg koser meg i sengen.

De fleste vet ikke at jeg er hjemmekjær og at jeg aller helst prioriterer en god natts søvn fremfor sene kvelder. Jeg elsker deilig mykt sengetøy, og jeg er hun rare dama som går og koser på sengetøy i butikken for å finne det som er mykest.

 

Silkens hudpleiende egenskap har jeg kjent til i mange år, men at effekten på min hud og mitt hår skulle oppleves så dramatisk, det visste jeg ikke. Jeg våkner med færre sovemerker i ansiktet, og rike nattkremer eller masker blir værende på huden fremfor å absorberes av sengetøyet, noe som igjen fører til at huden føles mindre tørr når jeg våkner. Jeg opplever at håret mitt har mindre floker og en blow dry varer dobbelt så lenge. Jeg sover rett og slett godt og mykt, og føler at jeg får en bedre start på dagen når hud og hår spiller på lag.


BRA FOR HUDEN DIN

Silke består av naturlige fibre og inneholder protein og aminosyrer som kan hjelpe huden med å opprettholde sin naturlige fuktbalanse. Silke absorberer ikke ansiktsolje og krem på samme måte som  bomull og derfor vil huden oppleves mer fuktig når du våkner om morgenen. I tillegg vil huden gli over silken slik at man unngår sove- og trykkmerker i huden.


BRA FOR HÅRET DITT

Håret ditt vil holde seg finere fordi den naturlige fuktigheten bevares, og den lave friksjonen mellom hode og silke reduserer slitasje på håret.  Bomull, som forårsaker mye mer friksjon vil gnisse mer mot hår og hodebunn og føre til mer flisete hår. Putetrekk i silke vil således ta bedre vare på håret og frisyren din.


ALLERGIVENNLIG

Silke trekker ikke til seg støv, midd, og andre allergener på samme måte som andre tekstiler. Silkefibrene gir et tørt miljø i sengen slik at midd, bakterier og sopp ikke trives. Silkefibrenes proteiner er like med proteinene i vår egen hud. Silken er dermed «kjent» for kroppen, og skaper ingen allergiske reaksjoner.

 


read it – want it?

Putetrekkene kommer nå i 3 farger; Soft White, Soft Caramel og Soft Grey. De er 50 x 70 cm. med romslig konvolutt-åpning i enden.

 


 

    Laster produkter