LET´S STEP IT UP!Serum

Du har hørt meg si det før: Ta med hudpleieren hjem på eget bad! Dette er selvfølgelig en metafor, men jeg mener at man kan gjøre så mye med huden sin hjemme, med aktive produkter og behandlinger. Det man gjør hjemme, daglig og ukentlig, gir faktisk mer resultater enn én behandling i ny og ne i en hudpleiesalong. Men – da må man «step it up», og gjøre det avansert hjemme.  

Følgende behandlingsprodukter trenger du:

1
Miracle Glow Mask Set eller AHA peel

2
Meso Glow Skin Roller Kit

3
Double Peel

4
1 pk. Skin Gym Ampuller

5
Skin Lifter + Aqua mask

 

Eksempel på ukeplan:

Søndag: Miracle Glow Mask Set eller AHA Peel
Mandag: En ampulle på kvelden før nattkrem

Onsdag: Double Peel før Meso Glow rulle behandling. Bruk Skin Lifter til å sluse inn ampullen etter rulling. Bruk Aqua Radiance Mask over ampullen.
Fredag: Kjapp runde med Double Peel + Aqua Radiance Mask i 20 min. Vask av med fuktig klut. Påfør 1 ampulle på kvelden før nattkrem.
Lørdag: En ampulle + nattkrem

Hver morgen påfører du 1 pipette av Meso Glow Serum på ren hud, til flasken er tom (følger med Meso Glow Skin Roller Kit). Du kan deretter ta på ditt serum + krem som normalt.

Rens huden morgen og kveld, og bruk ellers din normale rutine med serum + krem/øyekrem morgen og kveld hele uken. For å oppnå gode resultater er det viktig å opprettholde rutinen hele veien og ikke slurve med renserutinen.

Du velger selv om du vil bruke Energy & Glow ampuller (disse passer alle) eller Repair & Rebuild ampullene (med antiage, passer ikke sensitiv hud). For max effekt kombinerer du begge, med for eksempel en uke av hver.

TIPS: Bruk Anti Age Boost kuren samtidig. Det er en 30 dagers kur med superingrediensen EGF, som tar hudpleien til neste nivå!

 

 

 

 

 

    Laster produkter