6 week Skin Challenge!


 

 

uke 3- «DET MAGISKE 3 TALLET»

Lindas hudterapeuter, Monica og May Britt, forklarer forskjell på serum og krem. De toucter også innom hva som skjer etter uke 3 i huden.  Snurr film!

uke 2- «IKKE SLURVE!»

Linda og May Britt prater om noe av det viktigste du kan gjøre for huden din- og som mange faktisk slurver med!  Snurr film!

uke 1- «aldringstoget»

Hva skjer egentlig med huden når den vi blir eldre? Kan det stoppes, eller i det minste bremses? Linda og May Britt forklarer alt du trenger å vite 🙂


Alt om 6 week challenge

Så gøy at du vil være med på en utfordring som tar huden din til et nytt nivå før sommeren! Nå starter min 6 Week Skin Challenge!

Det sies at det tar tre uker å etablere en ny vane. For å hjelpe både deg og huden din å vende seg til en ny rutine, inviterer vi deg til å være med på vår «6 Week SKIN Challenge»! Sammen gjør vi en innsats for å oppnå ny glød, spenst og litt yngre hud før sommeren, det hele på bare 6 uker.

Uansett om du er ny til mine produkter eller har brukt dem lenge, kan du både lære og bli inspirert gjennom denne utfordringen. Vi håper du er med! For å nå målet og holde motet oppe, hjelper vi deg selvfølgelig underveis. Hver uke deler vi en ny video som er relevant for at du skal oppnå resultater, det blir konkurranser og Linda svarer på spørsmål gjennom hele perioden. Alt dette kan du ukentlig følge med på via vår Facebookgruppe, «Skjønnhetsprat med Linda».

TILBUD OG PREMIER

Her på nettsiden og på vår facebookgruppe kan du lese inspirerende innhold, du ser ukens vinnere av konkurranser, nye videoer og ikke minst får du tilgang til eksklusive «6-week» tilbud! (*tilbud gjelder kun de som har kjøpt Skin Challenge pakken)

Våre hudterapeuter er tilgjengelige på mail og telefon, og de hjelper deg gjerne.

Et godt tips er å ta en selfie usminket før du starter. Da er det lettere for deg å se endringene i huden underveis. Det du er ute etter å se, er mer glød, spenst, og en mer fuktmettet hud. Disse faktorene er det ikke alltid så enkelt å legge merke til når du ser deg selv i speilet hver kveld. Det er ofte lettere for en venninne som ikke har sett deg på noen uker. Tenk på selfien du tar som nettopp «venninnen din», og jeg vil tro at du får deg en aha opplevelse!

 


UKENS FOKUSPRODUKTER!

 

  Laster produkter

   

  Vinner uke 2!

  Tusen takk for kjempefint bilde 🙂

  Snart 46 og nesten rynkefri!

  Tusen takk for fantastiske produkter Linda, og en morsom challenge 🙂

  – Cathrine Foss


   HERLIGE bilder fra dere!