VINN PREMIER HVER UKE!

Vi vil gjerne at dere deler bilder underveis, og de beste bildene ukentlig premieres med et gavekort på 500 kr. Vinner trekkes hver torsdag, og første vinner blir trukket torsdag 13 februar.

Del ditt bilde enten i gruppen på Facebook, ved å tagge oss på Instagram eller send bildet på e-post til kundeservice@lindajc.com, men for å vinne må du tillate oss å bruke ditt bildet på våre nettsteder.

Vi trekker ny vinner hver uke. Sharing is caring! Bruk gjerne hashtaggen #skinchallenge.

Syntes du det er vanskelig å ta en selfie? Her er litt tips til hva du bør fokusere på­.

HVORDAN TA EN BRA SELFIE

  • Det viktigste er å ta bildet litt ovenfra. Da vil du unngå dobbelthake. Du vil heller få større øyne og smalere ansikt.
  • Strekk ut armene og løft dem litt opp. Snu deg rundt til du finner det beste lyset. Dette er den enkleste måten å få en fin selfie.

 

 

  • Lys er det aller viktigste når du skal ta et godt bilde. Det beste er å få lyset indirekte rett mot deg. Har du en skarp lampe, kan du vende den mot en lys vegg, for så å stå i lyset som reflekterer tilbake. Dette er soft og fint.

 

  • Unngå å stå rett under en downlight. Dette er det minst flatterende lyset. Dette skaper mørke ringer under øynene og mye skygge. Om du bare har downlights på badet og vil ta bildet der, still deg heller litt unna, slik at lyset treffer ansiktet på skrå.

 

  • Legg merke til bakgrunnen. En klassisk feil er å få en trestamme, en lampe eller mye rot rett bak/ over hodet. Velg gjerne en «rolig» bakgrunn.

 

  • Ta mange bilder, så har du flere å velge i.

 

SEND INN DITT BILDE – VINN!

Hver uke trekker vi en som vinner gavekort på kr 500 til bruk i nettbutikken.

Vi trekker blant bildene som deles i den lukkede Facebookgruppen, på Instagram eller sendes oss på e-post. Vi kontakter alle som sender oss bilder for godkjenning av bruk. Det er kun bilder vi får lov til å bruke i våre kanaler som vinner premie. Utvalgte bilder deles også her på lindajohansen.no.