GLOW ON THE GO!

1-2-3 FACIAL

Mitt ønske er at du skal få oppleve hvordan det er å ha en hudpleier på besøk på eget bad, og jeg har flere produkter som gir deg nettopp denne følelsen. Med mitt 3 Step Home Facial Kit kan du faktisk ta med deg hudpleieren hvor som helst, på reise, på jobb, ja faktisk der du måtte ha mulighet til å ta en rask liten maske-behandling.

Dette produktet har alt du trenger for å gi deg selv en profesjonell behandling hjemme. Her har du en mild syrepeel, en deilig fuktighetsmaske og en pleiende krem i en praktisk tredelt pakke.

 

Denne behandlingen kan brukes av alle – fra ungdommer og oppover. Alle hudtyper har godt av en skikkelig fuktbombe innimellom. Er du veldig sensitiv, kan du hoppe over step 1 eller «punktbruke» den på kun de områdene som du vet tåler det.

Tips!

Er du glad i å reise til sol og varme? Ta med deg en pakke eller to av denne behandlingen på tur, og gi huden litt pleie og omsorg i ferien. Dette er også en perfekt gave til venninnen som har alt. Vi kan alle behøve produkter som gir oss en liten ekstra glød i en travel hverdag!

Slik gjør du:

Step 1 – Eksfoliering med en stor bomullspinne dynket i en mild salisylsyre. Denne påføres ansikt og hals (unngå øyeområdet). Her fjernes døde hudceller, og huden preppes, slik at virkestoffene i masken trenger godt inn i huden.

Step 2 – Sheetmask dynket i fuktighetsgivende og beroligende ingredienser, som bl.a. Aloe Vera, Agurk, Penthenol, Allantion, Kamille mm. Her får du virkelig mettet huden med fuktighet, mens den kjøler ned og gir en fin «plump».

Step 3 – Beskyttende krem til slutt, sørger for at alle godsakene som er tilført huden blir der. Denne behagelige fuktighetskremen inneholder bl.a. sjøgress og alger, ginseng og peptider, samt oljer som fukter og beskytter huden.

VÅRE BEHANDLINGSPRODUKTER:

    Laster produkter